Arama sonuçları: *

1. R

Çözüldü✓ Sıvı soğutucu aldım fakat kullanmayacağım bir şey olur mu?

He onu yapmaya çalışırım 7500f e değer mi 360mm sıvı soğutucu
  2. R

Kendi çapımda değişir miyim? 1739626355 Bide 7500f için 360mm sıvı soğutmaya gerek varmı?
  3. R

Hocam ben soğutmayı ömürlük zannediyordum fakat pompa arızası veriyormuş öyle diyorlar bende tam karar veremedim
  4. R

Arkadaşlar geçen bi ürün aldım 360mm sıvı soğutma güzel bi indirimdeydi bende direk çektim fakat elimde fark freezer x123 var onu takmakta başta zorlanıyordum ama şimdi takmayı öğrendim o yüzden o sıvı soğutmayı kullanmayacağım bir şey olur mu kenarda köşede beklese işlemci 7500f İnternette sıvı...
  5. R

Çözüldü✓ ENERMAX Watercooling LIQMAXFLO SR 360mm aldım montajı nasıl yapılır

Yok hocam bunu ayrı aldım bunu Anakarta montajladıktan sonra o soğutma içinden çıkan am5 soket şeyini de takayım mı?
  6. R

Çözüldü✓ ENERMAX Watercooling LIQMAXFLO SR 360mm aldım montajı nasıl yapılır

Arkadaşlar ben gaming gen tr den am5 kit aldım https://www.gaming.gen.tr/urun/445766/thermalright-am5-siyah-guclendirme-kiti-tf7-termal-macun-dahildir-asf-am5-black/ Acaba soğutucu montajlarken buda takılı olucak mı?
  7. R

Çözüldü✓ Segotep marka soğutucu alınır mı?

Hocam bu markayı ilk defa duydum nasıl bi marka 1738877003 Beyaz şart değil de başka ürün varmı böyle taksitli 1200-1300 ü geçmeyen bişe
  8. R

Çözüldü✓ Segotep marka soğutucu alınır mı?

https://www.incehesap.com/segotep-frozen-tower-t6-w-beyaz-120mm-kule-tipi-islemci-sogutucu-fiyati-75479/ Arkadaşlar bunu alacağım sizce nasıl alınır mı?
  9. R

Arctic Freezer 34 eSports DUO alınır mı rakipleri nelerdir?

Arkadaşlar hava soğutucu istiyorum güzel bişe artic önerildi fakat ısı borusu sayısı 4 dü bu fiyata daha fazla bakır borusu olanlarda vardı ama tam karar veremedim siz ne dersiniz?
  10. R

Yardım Dark freezer x123 aldım fakat takamadım yardım!

Adam mala anlatırır gibi anlattı şimdi anladım teşekkürler adamsın reis 🖤
  11. R

Hocam arkadaşlarımda bilmiyor ki takmayı bi video felan lazım 1737793153 Hocam amd Baretlerini taktım internette bastır diyorlar bastırıyorum ama olmuyor yine aynı gelmiyo soğutucu çentiği
  12. R

Arkadaşlar işlemciyi 5-10 çekip taktıp psu ile çekip en son Anakart işlemci soketi kırılcak diye korkuyorum am5 kullanıyorum bu işlemciye değer küçük şeyler çıtırdadı felan anlamadım ama yardım edin takamadım
  13. R

DeepCool LE520 vs ID-Cooling SE-225-XT

Hocam öyle biliyorum bana öyle dediler
  14. R

DeepCool LE520 vs ID-Cooling SE-225-XT

Hocam bunlar anakartı eğiyor uzun zamanda
  15. R

Arkadaşlar 7500f için soğutucu önerisi

Hocam yetiyor da ben tray aldım
  16. R

Yazdım hocam 1735479268 Tamam teşekkürler
  17. R

Hocam cooler master biraz pahalı 1735479125 Hocam bu attığınız 600tl lik dediğiniz soğutucu yeter mi?
  18. R

Arkadaşlar eve gidicem ve işlemciye soğutucu lazım pc ye Max 1 ay bakıcam o yüzden böyle 1 aylık idare etmelik bişe lazım yazın sıvı soğutma alırım.
Top Bottom