Arama sonuçları: *

1. sfky9842

Kasa içi sıcaklık ölçme için termometre önerisi

yurtdışı ürün ya, 1 nisanda yasayla beraber eve kadar kargo gelir mi merak ettim :)
  2. sfky9842

DeepCool CC560 kasa ile ThermalRight Phantom Spirit uyumlumudur?

Onu da sizin tavsiyeniz ile almıştım çip üreticisi SK hynix di Intel anakartta sorunsuz çalışıyordu. yalnız RGB olan ışık kısmı şuan ki ramlarima göre kiyaslarsam sönük kaldığını anladım
  3. sfky9842

DeepCool CC560 kasa ile ThermalRight Phantom Spirit uyumlumudur?

Dediğine katılıyorum ramlar çip üreticisi micron.. birebir elime geçti bu Corsair 5200mhz cl40 Rami
  4. sfky9842

MSİ B550 MPG GAMİNG PLUS RYZEN 5 5600 Overclock Nasıl Yaparım?

hocam konuyla alakasız fakat sistem sıfırdan ddr4 mü topladınız? işlemci oc gelirsek anakart üzerinde pbo açarsanız +200ghz manuel hız aşırtma yapabilirsiniz. daha fazlası için manuel değerler girmek gerekiyor. örnek resim şöyle bırakayım
  5. sfky9842

Yardım Sıvı soğutma pompa hortum yönü doğru mu

Radyatör üstte hocam zaten 1739782169 Tamam teşekkürler, su sesi yok gibiydi sessizdi
  6. sfky9842

Neden sağda olmalı, ayrıca hortumlar baya uzun sarkık duruyordu sola ondan aldim Yani radyatörden hortum sağdan geliyor hortum pompa soldan bağlantı yapıyor
  7. sfky9842

Merhaba arkadaşlar, sıvı soğutma hortum uzun olduğu için soldan bağladım..normalde sağ da oluyor biliyorum. Uzun vadede bozulur mu , çalışmasına engel olur mu. Cevap yazanlar teşekkürler.
  8. sfky9842

Bu üç sıvı soğutmadan hangisi alınır?

Ben hiç birini tercih etmezdim enermax liqmaxflo bakabilirsin SR modeli daha ucuz oluyor ışıksız
  9. sfky9842

Çözüldü✓ Kule tipi soğutucu önerisi

Buna benzer incehesap gg de sattığı segotep frozen veya lumos göre nasıl o da 6 bakır borulu argb fan 799tl satılıyor 2 haftadır
  10. sfky9842

Endorfy Fera 5 ARGB alınır mı?

İncehesap gg de segotep frozen veya lumos 6 bakır borulu kule tipi 799tl düşüyor onu tercih et ben aldım güzel. Bu ürüne 1.5k verilmez onun yerine thermalright al
  11. sfky9842

İşlemci fan rgb kablosu nereye takılmalı

argb kontrol için, aşağıda ki yazılımlar var https://openrgb.org/ https://signalrgb.com/
  12. sfky9842

evet çıkıyor, koruyucu kapak pinler yamulmasın diye onu çıkarıp oraya bağlayın
  13. sfky9842

argb kablosunda çoklayıcı olmuyordu, konular karıştırmışım argb kablolar birbirlerine bağla, 3pin dişi kabloyu da anakartta maviyle işaretledim yere d_led olan kısma takacaksınız.
  14. sfky9842

Gigabyte A620M H ARGB Kontrol Edemiyorum

ben 1 sene önce uygulama kullanmıştım. ışıkla işim olmuyor. doğrudur :)
  15. sfky9842

Gigabyte A620M H ARGB Kontrol Edemiyorum

aşağıya bıraktığım uygulamayı indir, kurup dener misin ? argb kontrol edebilebilir olması lazım; https://signalrgb.com/ edit: fanların A-rgb olduğuna eminsiniz değil mi? fanlar argb 3 pinli ve anakartta 3pinli 5v olan yere takılı dimi ? sizin anakarta 3pin yeri d_led olarak yazıyor, en aşağı sol...
  16. sfky9842

Bu alacağım kasa fanı kaç pin?

fanlar al bi gelsin, kutusuna bak belki 4pin çoklayıcı çıkar argb konusunda ise anakartında destek yok ise şöyle bişey alman lazım https://www.gelbura.com/id-cooling-rc-argb-kontrolcu-ve-mini-kumanda-pd-TET73284503025
  17. sfky9842

mavi işaretlediğim yere 3pin olan kısma takacaksın d_led olacak yer işlemci fanları argb kablolar, kutu içerisinde çıkan argb çoklayıcı ile tek kablo olacak şekilde ayarla işaretledim yere tak
  18. sfky9842

kral insan beyin yakacak bişey yok, her fanın 4 pin kablosunu yukarıda attığım görselde çoklayıcı ile birleştireceksin ve kablo tek çıkış olan yeri anakarta 4pin pwm sysfan takacaksın. bunun argb ışıklarını da yakmak için her fanın 3pin kablosunu da aynı şekilde argb çoklayıcı kablo ile tek...
  19. sfky9842

demek istediğini şimdi anladım, valla bende thermalright 2x120mm kule tipi var, fanlar bundan sanırım içerisinde çoklayıcı 4pin fan kablosu çıktı onlarla 2 fan tek çıkışlı yapıp cpu_fan takmıştım muhtemelen bu fanlarda birbirine geçmiyor, çoklayıcı ile tek kablo yapacaksınızdır.
  20. sfky9842

mıknatıslı fanlar gibi değil hocam bu, 1 fan 4 vida ile kasaya sabitleniyor. yazdıklarıma ekleme yaptım yukarıda 3 fan güç vermek için çoklayıcı lazım olabilir
Top Bottom