Arama sonuçları: *

1. simo0275

Yardım id-cooling 214xt rgb ısı değerleri

stok fadna bu değerlerde geziyor 5600 istersen sök temizle tekrar sür dikaktlice kart yardımıyla macunu dağıt etrafına sonra ortaya çok az nokta daha koy kapatırken her tarafa eşit olması için dengede tutmaya çalış
  2. simo0275

fanların şu an ön yüzleri kasanın ön paneline bakacak şekilde olması lazım
  3. simo0275

ısı yüksek ya macun hav aldı boşluk oldu ya fanın yönü ters
  4. simo0275

Noctua NT H1 alınır mı?

kapağı kapalı oldupta hava almadığı sürece özelliğini kaybetmez tam değerlerini bilmiyorum ama coller master mastegel pro marker larda güzel hatta 1. sırada o geliyor diye biliyorum
  5. simo0275

Yardım Selam dostlar laptopum için bir soğutucu almak istiyorum bütçe 300 tl !?

https://www.hepsiburada.com/dexim-dna001-4-fan-ledli-notebook-sogutucu-stand-p-HBV00000J4H5G şuna bir bak eğer fan yerleri tam uyuyorsa bu tarz bişey olabilir
  6. simo0275

Yardım Selam dostlar laptopum için bir soğutucu almak istiyorum bütçe 300 tl !?

laptobunun fan çıkışlarına bak nerden hava alıyorsa alacağın soğutucuyu ona göre seç
  7. simo0275

R5 5600x işlemci için bu kadar termal macun yeterli mi

knk biraz daha sür yay ondan sonra işlemcinin tam ortasına çok küçük top halinde macun sür kapat sıkıntısız kullanırsın
  8. simo0275

farklı bir proje

tasarım açısında sadece teknik değil bilgisayar ustalarıylada görüşüyoruz 20-25 yıllık usta abilerimiz var onlar ne yaptığımızda ne sonuç alacağımızı daha iyi tahmin ediyor. işlemci ve ekran kartı bi tarafta o yüzden simetri olmuyo
  9. simo0275

farklı bir proje

2 tane çizimci 3 tanede elektrik elektronik mevzunu arkadaşlarımla yapıyorum taslak hazır
  10. simo0275

farklı bir proje

performasnlı sağlam bi laptop kullanıyorum altında soğutucu var ama ben makinemin daha rahat çalışmasını istiyorum sıvı soğutmalı laptop soğutucusu tasarlıyoruz arkadaşlarımla sizce nasıl olur şunuda yapabilirsin diyebileceiğiniz ir şey varmı fikir almak istedim
Top Bottom