Arama sonuçları: *

1. skupluoglu

Çözüldü✓ Argb Fan Kontrolcüye Çoklayıcı bağlama

evet hocam bunada baktım hatta 2. el 200liraya sıfır bile buldum lakin seri bağlama özelliği yok sanırım. 4 egzoz fan için ayrıca parat almam gerekecek 1614447524 Hocam 4 fan seri şekilde bağladım elimde 1 pwm 1 argb kaldı. pwm anakarta. kalan argb kablosu için çoklayıcı şart mı
  2. skupluoglu

Kasanın kendi fanlarını neyle çoklamışlar bakamadım birazdan açıp bakacağım. Sys fan çoklamdırıcı alamama gerek var mı hepsi seri olacağı için anakartta sys fan a takıcam kasa psu ya bağlı
  3. skupluoglu

Arkadaşlar merhaba Argb fan bağlama konusunda sorularım var yardımcı olursanız sevinirim. https://www.itopya.com/cooler-master-sic...ntrolculu/ bu ürünü satın almak istiyorum kasam mb511 argb anakartım b450m s2h lakin anakart desteklemiyor. kutu içeriğinden de kontrolcü çıkıyor. kasada 2 kumanda...
  4. skupluoglu

2 Argb Kumandasını Tek kumanda Yapmak için

Kasada kontrolcu var sickleflow 120 de kontrolcu var bunları tek kontrolcu yapmam mümkün mü senkron çalışırlar mı ? Anakartım Argb yok sadece kumanda kullanabiliyorum. Kasa Mb511
  5. skupluoglu

Mb511 ve Sickleflow 120 3lü Uyumu

Arkadaşlar Mb511 kasadaki kontrolcu ile Sickleflow 120 kontrolculeri birbirine entegre edebiliyor muyuz ? tek kontrolcu olacak şekilde ? Birbirleriyle senkronlu çalışır mı ?
  6. skupluoglu

Cooler Master Sickleflow 120 MB511'e ve B450M S2H anakarta uyumlu mudur?

Peki kasada fanlarla birleştirmeyi denediniz mi ? İki üründe cooler master. 6 fan tek kontrolcü gibi ?
  7. skupluoglu

teşekkür ederim lakin anlamadım durum şu kontolcu üzerinden psu ya giden sata kablosunu psuda nereye bağladın bunu öğrenmek istedim. benim mb511 36 cm 3 de yanyana takabiliyorum egoz fan boşa çıkıyor :S
  8. skupluoglu

yazımdan değil kontolcüde ki satayı nereye bağlıcam sorun bu :) 1614274878 tek egoz fanı var onuda kullanabilirmiyim bağlantılarda sys_fan a bağlarsam egzoz fan boşa düşüyor
  9. skupluoglu

@crazyreign yardımcı olur mısınız 1614272361 Arkadaşlar bi yardımcı olabilir misiniz ?
  10. skupluoglu

https://www.itopya.com/cooler-master-sickleflow-120-argb-3in1-120mm-fan-3-lu-paketrgb-kontrolculu/ B450m S2h ve mb511 ile uyumlu mudur? Önerir misiniz ?
  11. skupluoglu

Fan açıklayıcı - Kontrolcü

Gelmesi uzun sürer Türkiye kanallı bi link paylaşırsanız sevinirim. :)
  12. skupluoglu

Fan açıklayıcı - Kontrolcü

Mb511 kasam da kontrolcü var anakartım B450m s2h argb desteklemediği için, Kasaya ait olan kontrolcünün argb 3 pini çoklayarak. Argb fan takabilir miyim ?
  13. skupluoglu

RGB Egzoz Fan Önerisi

Sys fan’a egzoz fanı bağlı stok led cpu 4 pinli boş. İşlemci fanı cpu fan a bağlı
  14. skupluoglu

RGB Egzoz Fan Önerisi

Kasa içerisinde ışıklandırma olsun maksadıyla. Sıcaklık olarak değerlerimden çok memnunum.
  15. skupluoglu

RGB Egzoz Fan Önerisi

Merhaba arkadaşlar mb511 kasa ve b450m s2h anakarta sahibim. RGB tek egzoz fan istiyorum. Argb alsam pin farkından dolayı ışıklandırma görüntüsü alamam sanırım. Önerilerinizi bekliyorum. https://www.qp.com.tr/cooler-master-masterfan-mf120-halo-argb-120mm-kasa-fani
  16. skupluoglu

Am4 kule tipi soğutucu ayağı kırıldı

paket lastiği eriyebilir ısıya dayanıklı yapıştırıcı kullanmanızı öneririm.
  17. skupluoglu

Ryzen 5 3500X'in yanında hangi soğutucu geliyor?

Mpk-Tray hazır sistemde bazı mağazalar wraith spire takabiliyor.
  18. skupluoglu

işlemci sıcaklık değerleri nasıl?

95 dereceye kadar dayanabiliyor. gayet normal değerler. bende imzamdaki sistemi kullanıyorum. 65-66 derece
  19. skupluoglu

Amd ryzen 5 3500x sOĞUTMA

Suanki sıcaklık değerlerini paylaşır mısın boşta ve yükte. Stok soğutucu wraith stealth mi ?
Top Bottom