Arama sonuçları: *

1. snowfoxstache

Isınmaya bağlı performans kaybı

lapptopların yuzde 90'ında thermal throttle oluyor çözümü de genelde olmuyor max kaliteli bir termal macun sürüebilir veya fanlar kirli olabilir.
  2. snowfoxstache

Yardım Laptop macun uygulandıktan 1 hafta sonra sıcaklıklar çok fazla artıyor.

hocam bazı laptoplara macunun üstüne termal plastik konuluyor böyle patafix kıvamında bir şey. belkii ondan lazımdır sizin laptopa da.
  3. snowfoxstache

Yardım Laptop macun uygulandıktan 1 hafta sonra sıcaklıklar çok fazla artıyor.

bende de 85 ten 60 lara kadar düşüş olmuştu hafif oyunlarda laptopunuz ısınma sorunluydu ben de alıcaktım kendiminkini almadan önce sonra vazgeçmiştim. pump-out çözümü doğru macunu bulana kadar denemek ama çözümsüz de kalabilirsiniz.
  4. snowfoxstache

Termal macun işlemi için bilgisayarcıya laptop götürülür mü?

kendin yapma eğer böyle düşünüyorsan laptopu bozma ihtimalin yüksek. servise gönder zor bir işlem çünkü.
  5. snowfoxstache

Sahte Olmayan En Ucuz Arctic Mx4 linki.

soru başlıkta
  6. snowfoxstache

Termal Macun Önerisi

4 gr bana yeterl, zaten laptopta kullanacağım.
  7. snowfoxstache

Termal Macun Önerisi

hangisi daha iyidir?
  8. snowfoxstache

Termal Macun Önerisi

https://www.amazon.com.tr/Cooler-Master-MasterGel-konductivity-Compound/dp/B086WZ8HBR/ref=pd_sbs_11?pd_rd_w=L6TYh&pf_rd_p=bb7ef334-f0e2-4548-8aa5-8640e53a049f&pf_rd_r=FF99WYG7K85F4GP25DMC&pd_rd_r=4dce5d9f-5706-415d-9b09-9fc9ba53d292&pd_rd_wg=FbXnc&pd_rd_i=B086WZ8HBR&psc=1; nasıldır?
  9. snowfoxstache

Termal Macun Önerisi

biraz sarkabilir bütçe en iyisi hangisidir?
  10. snowfoxstache

60 TL Termal Macun Önerisi

öyle olunca biraz daha ekleyip daha kalitelisini alırım diye düşünüyorum 100 civarına.
  11. snowfoxstache

hocam bütçemde sınır yok aslında. bana en kaliteli veya kaliteli bir macun önerim mesela bütçesiz. (lütfen 20k olmasın :D) 1620413870 hemen gelmesi lazım hocam yurtdışı düşünmüyorum
  12. snowfoxstache

60 lira yeterli midir iyi bir termal macun için 4 GR olarak? Genelde Arctic MX4 öneriliyor başka öneriniz var mıdır?
  13. snowfoxstache

Dell G5DT Isınır mı ?

OC yapamazssınız ayrıca çok pahalı
  14. snowfoxstache

Laptopu Gece Açık Birakmak Doğru mu?

güç tasarrufunda bırakırım ben indirme yapıcaksam ama patlamaz :D
  15. snowfoxstache

ekran kartımıza OC yaparsak ömrü ortalama nekadar azalır

sıcaklığı arttıran OC ömür kısaltır.
  16. snowfoxstache

Beyaz sistem mi siyah siyah sistem mi toplamalı

beyaz olunca saçma bir şekilde pahalı oluyor tüm bileşenler ama bütçem olsa beyaz tabii ki
  17. snowfoxstache

Casper g900 rtx2060 laptop

korkutacak sıcaklıklar değil ki iyi sıcaklıklar bunlar
  18. snowfoxstache

T6 Ultra+Ryzen 3 3100

çünkü stok soğutucu yetiyor nedeni bu
  19. snowfoxstache

T6 Ultra+Ryzen 3 3100

stok soğutucu yeterli
  20. snowfoxstache

Laptopumu soğutmak için neler yapabilirim

sıcaklık değerini yazar mısınız? elinize sıcak gelmiş olabilri ama belki de 60 derecedir
Top Bottom