Arama sonuçları: *

1. S

fana silah yağı döksek olurmu

Sonra koyulsun iyice asidik olsun işlevini kaybetsin ve fanı bozsun?
  2. S

Kasayı araba kontağı ile çalıştırmak

Aragaz felan da vericem hocam rahat ol o.O2o.O2
  3. S

Sağda kalmaya devam ediyor sanırım, marşlı değil bu
  4. S

@Ckribrahim hocam bir de bu attığınızın çalışma prensibi nedir? Kontak gibi sadece basılı tutunca mı elektrik veriyor yoksa on/off şeklinde mi çalışıyor? https://www.elektromarketim.com/plastim-pb0-aw36b5-1no-24v-mavi-led-isikli-buton
  5. S

Bizim sanayi bir de kendince terim de üretiyormuş ben en iyisi bu adamı döveyim
  6. S

Bizim sanayi acemiymiş o zaman. Bir daha gitmem oraya :D
  7. S

Traktör ve motorların neredeyse hepsinde vida vardı uç kısmında kontağın. Arabaların da yarısı böyle yarısı da vidalıydı 1662585450 Bunların tam takım hali de var çapa diyolardı
  8. S

Evet bu şekilde, ama bu çok çirkin. Bu nispeten daha güzel. https://www.trendyol.com/allestock/massey-ferguson-marsli-kontak-anahtari-yeni-model-lucas-35670-34228-p-177323740?boutiqueId=61&merchantId=451131&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true
  9. S

Lehime gerek bile yok aslında. Kontaklarda kablolar vida ile birleşiyor çoğu modelde. Sanayi günleri vol 21 :D
  10. S

Marşlı bir kontak alıp deneyesim geldi allah belanızı vermesin :D
  11. S

Olay güvenlik değil, fantezi
  12. S

Çok isteyen olursa, talep fazla olursa ben bir şekilde halledip nasıl yaptığımı paylaşabilirim. Sıkıntı şu o kontaklardaki gibi sadece jump yapma muhabbetini nasıl hallederim bilmiyorum. Anahtar sağa çevrili kalırsa bilgisayar tuşuna basılı tutar gibi olur
  13. S

Şu anda pc sıcaklığınız kaç

Profiline bi gir anlarsın :D
  14. S

Şu anda pc sıcaklığınız kaç

@arda55
  15. S

Bunu satın alınca Kargo ücreti vericekmiyim

Ürün sayfasında da belirtildiği gibi kargo ücreti ayrı şekilde alınıyor, kapıda ödemiyorsunuz kargoyu. Sepetten ödeme sayfasına geldiğinizde ithalat ücreti depozitosu ve kargo ile birlikte KARTINIZDAN 1.207,53 TL para çekecek. Tekrarlıyorum BÜTÜN ÜCRETİ, KARGO DA DAHİL kartınızdan çekecek.
  16. S

Karttan çeker sepette ödeme yaparken
  17. S

Hayır, sepette ekleniyor o fiyat
  18. S

Sıcaklık Rekorum Asus Tuf Gaming :)

Clevo kasa monsterım bu kadar ısınmıyor, Asus övücüleri nerde bi iki tokat atayım
  19. S

5 Tane Fan 1 Tane Egzoz

Öndekilerin atması bence saçma olur
  20. S

5 Tane Fan 1 Tane Egzoz

O zaman en iyisi sen 3 içeri 3 egzoz yap ısı değerlerini stres testiyle test et sonra 5 içeri 1 egzoz ile test et. Hangisi daha iyiyse öyle kalsın
Top Bottom