Arama sonuçları: *

1. torojan

BU TERMAL MACUN Alınır mı?

Arctic üzerine fp görmedim. Teknobiyotik haricinde de alınmaz piyasadakilerin çoğu sahte.
  2. torojan

Yardım Modlu biosun zararı varmı ? İşlemci ısınıyor!

macun güzel. bios ile alakalı olabilir deneme yanılma veya imkan varsa başka işlemci ile denemeni tavsiye ederim
  3. torojan

Xeon x5450 işlemci için çok yüksek 70-75 ideal. Kule tipi soğutucu ve güzel bir termal macun almalısın. (mx4 fakat teknobiyotik gibi yerlerden tavsiye derim çok fazla çakması mevcut.)
  4. torojan

Anakartın 775pin peki işlemcin nedir? quad mı? xeon mu? 90 derece 775pinler için yüksek. Termal macun ne durumda ve ne kullanıyorsun? Ayrıca iyi işlemciye sahipsen kule tipi fan öneririm.
  5. torojan

kaliteli beyaz sıvı soğutucu önerir misiniz

siyah al sonrasında ise; https://www.trendyol.com/nova-color/beyaz-sprey-boya-200-ml-p-3977186?boutiqueId=581098&merchantId=108656&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true
  6. torojan

MX-4 vs ID-TG15 Hangisi Daha iyi?

mx5 al. mx4ün çok çakması var. 1661377501 edit. mx5 karaborsa olmuş mx4 devamke
  7. torojan

Sıvı soğutma nasıl seçilir

ilk ateşi yakayım içindeki sıvının modelleri mevcut. klima gazı r25 gibi :) fakat detaylı araştırma yapmadım,bilindik markalardan şaşmamanı tavsiye ederim ayırca en kral sıvıyı bile alsan hepsi bir süre sonra bakım istiyor. pompanın olduğu yeri söküp temizlemek gerekiyor yararlı bi video;
Top Bottom