Arama sonuçları: *

1. T

120mm kasa fan önerisi

Hocam bunların içinden vida çıkmadı nasıl yapacağız? Sizi bekliyorum hocam ben anlamadım😃😃 Heryer karman çorman kablolar birbirine girdi 😁gücü verince rgb çalışmıyor.
  2. T

120mm kasa fan önerisi

reisim oraya kaç tane sığar sence. Altından geçersem 2 tane takamam oraya? fotoğraf bulamadım da şunu koyayım en üstten geçirsem yetişir mi acaba
  3. T

120mm kasa fan önerisi

tamam hocam. İşaretlediğim kabloyu diyorum hocam onun oraya fan takmak istemiştim
  4. T

120mm kasa fan önerisi

hocam farkettim😃 Sipariş verdim yarın gelecek. İlk güce vereceğim rainbow yanarsa sıkıntı yok sadece rainbow yanması yeterli benim için. Eğer yanmazsa o çoğaltıcıyı alıp bağlayacağım 1739102257 hocam şu sağda gördüğünüz anakart güç kablosumudur nedir ben o fanı oraya takmak istiyordum ama o...
  5. T

Bu alacağım kasa fanı kaç pin?

Oh şükür kurtuldum kısaca özet geçeyim şimdi. 4 adet fan alıyorum 2 alt 2 yana, 4ünü birbirine birleştiriyorum tek bir giriş elde ediyorum direk güce verdiğimde çalışıcak değil mi başka bişey yapmama gerek yok herhalde. Birde birleştirmeye aparat falan bişey çıkıyor mu yoksa onuda mı ek olarak...
  6. T

hocam renkleri kontrol etmeye gerek yok zaten rainbow sabit yansa yeter. Güce verince otomatik rainbow yanıyorsa mükemmel olurdu
  7. T

kule tipi soğutucunun rgbsi için hocam. Çoğaltıcı alsam iyi olacak gibi
  8. T

argb girişi anakartta ne diye geçiyor? https://forum.donanimarsivi.com/attachments/1733943925606-png.759504/ sadece d-led olanı kullanıyorum. diğeri boşta
  9. T

hocam ben 1 slota pine 4 tane falan fan bağlayacağım sıkıntı yaşatmaz değil mi
  10. T

Şimdi hocam 1 tane bundan alıyorum...
  11. T

hocam beynim o kadar yandı ki anlatamam artık size ulaşabileceğim bir iletişim adresi var mı ordan halletsek.
  12. T

yok hocam o anlamda değil. 3 fanı birbirine birleştirip güç kablolarını 1 tane güç kablosu anlamında dedim. Ama 1 tanesini 3 tanesini taşımaz diyorsun galiba
  13. T

eyvallah hocam bunlar birbirine monteleniyor değil mi birleştirme yani
  14. T

120mm kasa fan önerisi

15. T

Benim fan takacağım sys/fan 4 pin bu fanları alacağımda olur mu? https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14148&srsltid=AfmBOorKy6gLbTHyz1cJIjFHCe8XqwhwYU4BRGWXa7z1v6SCbO_yPWQA ona göre dönüştürücü alacağım
  16. T

120mm kasa fan önerisi

eve geçince atayım hocam. hocam birde bu güç için anakartın hangi yuvasına takıyoruz?
  17. T

120mm kasa fan önerisi

hocam 4 pinlik boş yer varda 3 pine döner mi bu? yoksa direk soktuğumda oturur mu
  18. T

120mm kasa fan önerisi

bunu kasanın neresine montelesem acaba😃
  19. T

120mm kasa fan önerisi

hocam şimdi biraz cahilim kusura bakmayın. 6 adet alacağım ben 2 üst 2 alt 2 de yanlara arka kısıma yani bu 6sını birbirine bağlama yapabilir miyim veya nasıl bağlanıyor onu bilmiyorum. Sipariş gelince bakarız orasına artık. rgb içinde çoklayıcı alacağım ama 3,4 pin hangisini alacağım link...
  20. T

120mm kasa fan önerisi

hocam varda kullanıyorum içinden çoklayıcı çıkıyor mu 1738910735 hocam benim slotlar dolu da şimdi çoklayıcı alayım mı anlayamadım da
Top Bottom