Arama sonuçları: *

1. valhalla

Öneri Sıvı Soğutucu Önerisi

Hocam Deepcool markasından yana şüpheniz olmasın, oldukça sağlam bir firmadır, ürünleri de muadillerine kıyasla oldukça kalitelidir, bu markanın 2 ayrı pc sistemimde farklı donanım aygıtlarını kullanıyorum (psu kasa etc...) ve oldukça memnunum, hele ki sıvı ve kule tipi soğutma sistemleri gerek...
  2. valhalla

Hocam kasaya ve ölçülere baktım, bu kasaya sıvı soğutucu düşünüyorsanız kasanın üst kısmına 360 mm dahi sığar rahatlıkla, ram lere dokunur mu derseniz görece olarak eğer ram larinizin ebatı aşırı büyük değil ise normalde değmeyeceği kanaatindeyim.. Ki bu durumun bile farklı çözümlerinin...
  3. valhalla

Kasa marka modeliniz nedir hocam tam olarak? Ya da ölçme şansınız var ise o da bir veridir nihayetinde...
  4. valhalla

Selamlar, Hocam listelediğiniz o ürünleri şahsen kullanmadım fakat 4 ayrı arkadaşımda Deepcool un LS SE serisi 2 ve 3 fanlı modelleri var, ben şahsen kule tipi taraftarıyım, yorumlarımda da bakabilirsiniz, fakat tercih etmiş olsaydım söylediğim bu modeli alırdım, zira 4 arkadaşla da kule tipini...
  5. valhalla

AMD ryzen 7 5700x işlemcime hangi soğutma tavsiyesi

Hocam selamlar, Her 2 sistemimde de yaklaşık 5 aydır aşağıdaki ürünü kullanıyorum ve boşta 37-41 yükte 55-60 derecelerdeyim...(7500f rtx 3060 ve 7600x amd 7800xt)...
  6. valhalla

7500f ısınıyor neden?

Hocam aynı işlemciyi aldığımda 2 ay stok fanla kullandım boşta 37 41 di ve yükte 70 i bile nadir gördü ama kule tipi fan takınca 55 60 arasındayız.. sanırım Sıvı soğutucu aksaminizda sorun var..
  7. valhalla

Çözüldü✓ Ryzen 7500 f mpk soğutucu önerisi

Thermalright phantom spirit kullanıyorum 7500f işlemcide.. anakartinda pin girişi uyumu varsa tavsiye ederim
  8. valhalla

Termal macun önerisi

Selamlar, Termalright Phantom kule tipi soğutucumda yaklaşık 4-5 aydır aşağıdaki linkte yer alan ürünü kullanıyorum, boşta 37-41 performans isteyen oyunlarda ve render da 60-65 arasında ısı değerleri alıyorum. Bu tanıma göre düşünürseniz öneririm...
  9. valhalla

7500 F İşlemciye Kule Tipi Önerisi

Pardon tam dikkat etmemişim...Eyvallah bakıyorum.. 1706288009 Kesinlinle deneyeceğim, aklıma gelmemişi bu... Teşekkürler 1706288214 https://www.gaming.gen.tr/urun/384873/thermalright-phantom-spirit-120-se-tl-c12b-v2-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/...
  10. valhalla

Hocam link ölü galiba... Tıklanmıyor.. Marka model nedir önerdiğiniz?
  11. valhalla

Eyvallah çift fanli 7 borçlu şuan ağır bastı kanka 1706284132 Kopuk adamsın yardın akşam akşam 😀😃🙂 1706284338 Babalar gaming deki 1399 k baya ağır bastı.. radikal fikri olan varsa beklerim 1 saate alacam bu aleti.. Al hayrını gör diyenler??? Babalara gelme bak bunu al mutlaka diyenler...
  12. valhalla

Sıvı diyorsan ilerisi adına 3lusu daha iyi değil mi bunun? 1706283890 1 boru 50 k deger babacan.. boru olayına koptum LOL kaldım kilit ben 😀😃
  13. valhalla

Hacı link default..tekrar atar mısın bi 1706283659 Orda 1349 k olanı da var..farkı ne ki? 1706283711
  14. valhalla

Cevap gelmemiş kimseden yaw 😀
  15. valhalla

Merhaba arkadaşlar, Pc yi alalı 1 ay kadar oluyor, işlemciyi üzerindeki stok fanla soğutuyorum. Fakat buna karşın yüksek grafik isteyen oyunlarda ultra max ayarlarda işlemci ve ekran kartı ısıları 75 - 85 derecelerde geziyor ve stok fanın gücü yetmiyor doğal olarak.. Donanım bilgilerini...
Top Bottom