Arama sonuçları: *

1. xSparkua.

Sıvı soğutma önerisi

120mm icin genelde kule tipi öneriyorlar hem fiyat hem performans olarak daha iyi
  2. xSparkua.

Yardım Piyasanın en iyi beyaz sıvı soğutucusu hangisi ?

lianli galahad 360mm white olması lazım en son uncharted oynamıstım 62 dereceyi gecmedi diye hatırlıyorum daha az da olabilir en son 1 yıldan fazla oldu termal macunu v.b değiştirmeyeli
  3. xSparkua.

Yardım Piyasanın en iyi beyaz sıvı soğutucusu hangisi ?

lian li 360mm kullanıyorum bende beyaz aynı modeli değil fakat aynı markanın her ürününden menunum acıkcası
  4. xSparkua.

Yardım Lian li Strimer aldım iyi mi ettim

Valla hocam strimer plus alma sansınız varsa kesinlikle plus alın strimer serisini daha önce alıp direk iade etmistim sebebi ise şöyle tel tel olması hoşuma gitmiyo ama beğendiyseniz kişisel zevk alınır üzmez
  5. xSparkua.

Yardım Lian li Strimer aldım iyi mi ettim

hocam strimer plus serisi cok iyi strimer biraz çin malı duruyo ama güzel secim strimer plus kullanıyorum bende
  6. xSparkua.

Ekran kartını dikey mi takayım yoksa lian li strimer plus mı ?

kalite biraz kötü olabilir direk telefondan çekip attım strimer aldım gayet memnunum
  7. xSparkua.

Kasanın fanı çok sesli

ü, başka bir forumda böyle bir cevap buldum başka yapabileceğim bir şey var mı
  8. xSparkua.

Kasanın fanı çok sesli

lian li fanı kullanıyorum bir dönüştürücü vardı sata kabloyu fan kablosuna çeviriyordu bende onu fana taktım fan takabileceğim bir yer olmadığı için fan son hız dönüyor lian li uygulamasında gözükmüyor bios dan fan ayarlarını sessize cekmeme rağmen hala en seslide calısıyor ne yapabilirim
  9. xSparkua.

Lian li fanlar hangi yöne bakmalı

lian li dynamic evo white kasasını kullanıyorum 2-3 videoya baktım bazı kişilerde fan yönleri farklı mesela kasanın yan tarafındakiler ters oluyo yönler nasıl olmalı yardım edebilecek var mı
  10. xSparkua.

teşekkür ettim evet beyaz olucak
  11. xSparkua.

kasa olarak lian li dynamic evo white olucak yani geniş bir kasa olcak
  12. xSparkua.

teşekkür ederim her görüş benim için cok önemli
  13. xSparkua.

Resim olarak ekledim lian li strimer plus kablo mu alayım sizce yoksa ekran kartını dikey mi takayım ikisini yapınca ekran kartında cok kötü durduğunu düşünüyorum ikisinden birini seçicek olsanız hangisini seçerdiniz belirtirseniz çok sevinirim görsel şöleni inanılmaz bir kasa yapmaya çalışıyorum
  14. xSparkua.

Beyaz RGB Fan ve Kasa modifiye önerir misiniz ?

2.sıradakini almayı düşünüyorum çok teşekkür ettim
  15. xSparkua.

arctic alınır mı olmadı arctic alayım
  16. xSparkua.

Lian li galahad aio360 sipariş ettim bir de lian li o11 dynamic evo white ettim beyaz bir setup yapmaya calısıyorum fakat kasa fansız geliyo 7 tane beyaz rgb fan arıyorum fakat bulamadım en ucuzları corsairin bir modeli ve tanesi 650 gibi bir şey olması lazım daha ucuza beyaz öneriniz var mı
  17. xSparkua.

Corsair h150i Capellix sıvı soğutma alınır mı

işlemciyi daha sonra yükselticem genel olarak kasayı tamamlamak istiyorum kasa da lian li dynamic evo white önerir misiniz aio360 icin tr de sadece mod art ın incelemesini bulabildim o yüzden emin olamadı m
  18. xSparkua.

Corsair h150i Capellix sıvı soğutma alınır mı

R5 5600x ile kullanıcam 360mm biliyorum bu işlemci için gereksiz ama dış görünüşe önem veren biriyim bir tik 2.el kfg li alıcma 4700 tl ye bu fiyata baska öneriniz var mı beyaz 360mm yoksa iy imidir
  19. xSparkua.

360mm Beyaz Sıvı soğutma ve beyaz fan önerir misiniz

360mm Beyaz sıvı soğutma ve beyaz fan önerir misiniz herhangi net bi bütcem yok ama asırı pahalı olmasın lian li bir kasa icin kullanıcam
  20. xSparkua.

Arctic Liquid Freezer II 360 alınır mı yoksa alternatifler neler?

dün bunu aldım forumda 6 tane konu açtım kimse cevap vermedi iyidir umarım msi 360r modelinde sıkıntı vardı umarım bunda da yoktur
Top Bottom