Arama sonuçları: *

1. xawentis

Corsair Commander PRO

Dostlar Cahilliğime verin size bir şey danışacağım yardımcı olursanız çok sevinirim sıfırdan bir sistem toplayacağım alacağım PC kasası ise "Lian Li O11 Dynamic Evo White" harici olarakta toplam 10 adet fan alacağım alacağım fan ise "Corsair iCUE QL120 RGB neden 10 tane alıyorsun diyen...
  2. xawentis

Yardım 4080 için Lian li kablo

Arkadaşlar 4080 için Lian li Strimer kablo alacağım ama hangisi olur bilmiyorum anakart için aldım ekran kartı kaldı lütfen yardımcı olabilir misiniz
  3. xawentis

Yardım ID-COOLING ZoomFlow 360XT alınır mı ?

Dostlar belki size komik gelebilir belki şu İmza kısmındaki parçaların büyük bir kısmını aldım ama bir tek şu sıvı soğutmayı bulamadım bir yardımcı olursanız sevinirim
  4. xawentis

PC çok ısınıyor kasanın içine buz koysam olurmu ??

Kasanın içine buz koymak mı ? nasıl bir düşüncen var hayret ettim kasada sıvı soğutucu takma yeri varsa para biriktir sıvı soğutucu al
  5. xawentis

Yardım Sıvı soğutucu önerisi

Aradığım sıvı soğutucu beyaz 360m Bütçem 1500 2200 TL arası ?
  6. xawentis

Bu iki sıvı soğutmayı karşılaştırırsak hangisi daha iyi sonuç verir?

Hayırlı olsun güle güle kullanın
  7. xawentis

Hava Üfleme Aralığı 80-89 CFM Gürültü Seviyesi Aralığı 35-39 dBA 1624353125 Bende Asusun aynı marka sıvı soğutucusu var 360mm white serisi ben kullanıyorum ve memnunum
  8. xawentis

Asus Al Hava Üfleme Aralığı 80-89 CFM Gürültü Seviyesi Aralığı 35-39 dBA
  9. xawentis

Yardım TERMAL MACUN YETERLİMİ?

Dostum fazla bile koymuşsun kağıt parçası ile fazlalıkları al
  10. xawentis

Öneri Fan önerisi olan varmı ?

Size nasıl bir fan istediğimi söyleyeyim benim kasam beyaz yani fanlarında beyaz olmasını istiyorum sessiz ve performans açısından güzel gösteriş fanları arıyorum (3'lü paket ) yardımcı olursanız sevinirim bu fanlara benzer olarak bir tane fotoğraf ekleyeceğim bütçeyi belirleyemedim ondan siz...
  11. xawentis

Hangisini almalıyım ?

C Üstüne 400 TL daha koy bunu al https://www.itopya.com/corsair-icue-h100i-elite-capellix-siyah-rgb-240mm-islemci-sivi-sogutucu/
  12. xawentis

Bu fanlar neden bu kadar pahalı ?

https://www.hepsiburada.com/corsair-ql120-rgb-120-mm-lighting-node-pwm-fan-triple-pack-kasa-fani-co-9050098-ww-p-HBV00000TVU68?magaza=%C4%B0ntegra%20Bilgisayar
  13. xawentis

Öneri Önerebileceğiniz RGB fan varmı ?

Eyvallah ❤️
  14. xawentis

Her şey yavaş yavaş başlar sonu ise mükemmeldir Allah rahatlık versin hocam rabbim hayal ettiğini sana versin iyi geceler dilerim ❤️
  15. xawentis

Valla dostum para biriktir derim bu fanların daha iyisi vardı Gamepower Abdullah Abi Gamepowerin kasasını inceliyordu bu fanlara benzer fanlar göstermişti ve şunu dedi bu fanlar son hızla dönüyorlar ve sessizler RGB fanlar 1623888545 Ve eyvallah rabim bu toplayacağım sistemden daha iyisini...
  16. xawentis

Dostum bu fanlar baya sessiz ve gösterişin kralı vallahi ters takıldığında RGB si var adamlar oraya bile RGB eklemişler senin attığın fanların sadece önünde RGB var arkasını çevirdiğinde fazla gözükmüyor ama bu fanlar bambaşka bir şey 1623888310 Aynen öyle bu sistemin aynısını toplamayı...
  17. xawentis

Beni iyiki'de anladın hocam yoksa kendi kendime avunacaktım Allah çarpsın :LOL:
  18. xawentis

:LOL: :LOL:
  19. xawentis

Önerdiğiniz fanlar güzel baya güzel ama ters takıldığında fanların bir gösterişi kalmıyor ben bunu almayı tercih ediyorum sizce nasıl
  20. xawentis

Dostum kasayı zaten gördün Sedat Peker gibi maşallah yani o kasaya da bu fanlar yakışır . haksız mıyım
Top Bottom