Arama sonuçları: *

1. ynsemreuzun

9800x3D Fiyat performans Soğutma Tavsiyesi + gerekirse uyumlu kasa

ahahah bencede hocam ucuz olup en kaliteli olan
  2. ynsemreuzun

9800x3D Fiyat performans Soğutma Tavsiyesi + gerekirse uyumlu kasa

hocam ucuz bir şey arıyorsanız şu ürün gerçekten fiyatında rakipsiz https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-enermax-liqmaxflo-sr-elc-lmf360-sf-360-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,892926604.html
  3. ynsemreuzun

Yardım Kule tipi soğutucumu takamıyorum

illaki yaşadığınız ilçede bilgisayarcı vardır kolay bulunan bir parça 250 lira biraz gereksiz bir fiyat iki plastik çubuk için 4 tanede vidası var bilgisayarcıdan alırken uyumlu vidayıda isteyiniz mutlaka
  4. ynsemreuzun

Yardım Kule tipi soğutucumu takamıyorum

dostum stok soğutucu kullanınca o çubuklara ihtiyaç kalmıyor ve bir şekilde kayboluyor bende geçen ay yaşadım mahalle bilgisayarcısından 50 liraya aldım dert edilecek bir şey değil çubukları alırsan problem ortadan kalkar
  5. ynsemreuzun

Dark Freezer X123 DUO Test Sonuçları VALORANT

hocam önce kuru mendille güzel temizleyin çıkmayan ufak lekeler benim macun değişimi yaptığım zaman yoktu o yüzden o durum hakkında bilgim yok bilen arkadaşlar yazabilir
  6. ynsemreuzun

Dark Freezer X123 DUO Test Sonuçları VALORANT

alınır hocam bende 5600 için tek fanlısını kullanıyorum duo modeli 4 5 derece daha düşürür diye tahmin ediyorum en baba oyun 5600 ile 70 gördüm sizde 5700x ile maksimum 75 80 arası bile görmezsiniz diye tahmin ediyorum ucuz yollu bütçe dostu soğutucudur montajlarkende yanınızda biriyle...
  7. ynsemreuzun

ENERMAX SIVI SOĞUTMA Alınır mı? ?

hocam görselin internet sitesini atabilir misiniz rica etsem
  8. ynsemreuzun

Dark X123 Duo Sığar Mı?

dostum bu işlemci için molex işlemci soğutucusuna gerek yok x123duo işini görür duo olmayanda görür bende düz var 5600 var max 70 gördüm sizinde o civarda seyir eder kasanın fanları için kontrolcü lazım kasayla birlikte gelen bence o da şart değil yapıştırın gitsin anakartta sıfırsa içinden iki...
  9. ynsemreuzun

Dark X123 Duo Sığar Mı?

dostum hangi işlemciyi kullanıyorsun anakartın ne büyük ihtimalle sığar yeni tip kasalardansa
  10. ynsemreuzun

Thermalright Frozen Warframe 240 alınır mı?

ben olsam bu riske girmezdim hocam ya siz?
  11. ynsemreuzun

Termal macun önerisi

teknobiyotik çok eski ve köklü bir firmadır güvenebilirsiniz mx 4 tercih edilebilir (y)
  12. ynsemreuzun

Dark x123 kule tipi hava soğutma

kral intel için olan apart çıkıyor inceleme videosunu izledim 1731786050 tamamdır hocam çevreden temin edilebilir bir ürün o zaman teşekkürler bilgi için
  13. ynsemreuzun

hocam anakartın kutusunda aparat yok kitapçıklar var sadece ekstra bir şey almam gerekiyor mu
  14. ynsemreuzun

kule tipi soğutma aldım geldiğinde direkt takabilir miyim içinden çıkanlar kurulum için yetiyor mu mevcutta stok fan var bunu çıkarttıktan sonra direkt takabiliyor muyum
  15. ynsemreuzun

Sıcaklık değerleri normal mi?

hocam fan yazmayı unutmuşum :D
  16. ynsemreuzun

Sıcaklık değerleri normal mi?

kanka sistemde kaç tane var sıcaklıklar gayet normal :)
  17. ynsemreuzun

ryzen 5 7500f için sıvı soğutma

kasaya 240mm oluyor sıvı soğutucu alacağım ileride ryzen 7 ye geçmeyi düşündüğüm için thermalright daha mı kalitedir hocam 1722770962 hocam anakart a620 yinede ellenebiliyor mu
  18. ynsemreuzun

ryzen 5 7500f için sıvı soğutma

Arkadaşlar yeni pc aldım fakat 7500f stok fanda valorant 95 derece üstü boşta 65 derece civarı saçmalık değerler o yüzden sıvı soğutucu alacağım aynı fiyata hangisin tavsiye edersiniz...
Top Bottom