Arama sonuçları: *

1. BATTLEFIELD

Benim bu parmaklar şaka mı la

2. BATTLEFIELD

Rockstar'ın GTA 6 paylaşımından sonra oyun firmaları kopya çekti

En babası bu. https://x.com/Galatasaray/status/1730915499440001047?s=20
  3. BATTLEFIELD

Ruh Çağrıyor Musunuz

Tamam kanzi forumdaki en küçük sensin
  4. BATTLEFIELD

Abdullah Abi'nin Sesinden Şarkılar

En yakın zamanda Medineye Varamadım bekliyoruz.
  5. BATTLEFIELD

PS4 GTA Online Oyun Arkadaşı

Yok hocam maalesef PC benim. Platformlar arası oynanmıyor mu GTA?
  6. BATTLEFIELD

Şansa bağlı o biraz. Yaklaşık 1 buçuk milyon kadar diye biliyorum ben de ama heistta ne kadar çaldığına göre de değişebiliyor. Youtube'da rehber videoları var onları izleyerek yapabilirsin. Glitchlerle beraber çok hızlı para kasabiliyorsun.
  7. BATTLEFIELD

Eğer hızlı bir şekilde para kasmak istersen 2.2 milyon dolar biriktirdikten sonra Kosatka satın alıp Cayo Perico heistını kendi başına yapabilirsin. Hızlı bir şekilde çok para kazanırsın.
  8. BATTLEFIELD

Garip Fotoğraflar Paylaşın

9. BATTLEFIELD

en sevdiğiniz emojiler

🤠🤨:shy::peped::PeepoLeave:
  10. BATTLEFIELD

Bilimkurgu-Gerilim dizi önerisi

Passengers Alien serisi
  11. BATTLEFIELD

Milyonfest Fethiye iptal edildi

Baştakilerin keyfi başka bi sebebi yok. Herhangi bir sebep de belirtmiyorlar iptal ettikten sonra. Normalde sanırım her sene düzenlenen bir festivalmiş.
  12. BATTLEFIELD

https://www-cumhuriyet-com-tr.cdn.ampproject.org/v/s/www.cumhuriyet.com.tr/amp/turkiye/son-dakika-milyon-fest-fethiye-valilik-karariyla-iptal-edildi-1972900?amp_gsa=1&amp_js_v=a9&usqp=mq331AQKKAFQArABIIACAw%3D%3D#amp_tf=%251%24s%20adl%C4%B1%20kaynaktan&aoh=16612605868783&referrer=https%3A%2F%2Fww...
  13. BATTLEFIELD

Valilik iptal etmiş, gerekçe de göstermemişler. Fethiye Belediyesi de mahkemeye başvuracakmış ama bi sonuç çıkacağını sanmıyorum.
  14. BATTLEFIELD

Cidden üzgün olduğunuzda ne yaparsınız

Yapma onu hiç gerek yok.
  15. BATTLEFIELD

Cidden üzgün olduğunuzda ne yaparsınız

Oyun oynar müzik dinler kafa dağıtırım. Zaten günlük hayatımda çok fazla canımı sıkan biri değilim, umursamazım biraz. Klasik şeylerle can sıkıntımı giderebiliyorum.
  16. BATTLEFIELD

(Yarışma) herkes hayalindeki sistemi yapsın

Ya da dur tek tek toplamaya çalışıcam bakalım nası bişey çıkcak Zotac RTX 3080 18000 TL Ryzen 9 5900X 8800 TL MSİ MAG B550 Tomahawk 3800 TL High Power Performance Gold 600W 1200 TL (inşallah yeter .d) Kingston NV1 M2 500GB 800 TL NZXT H510İ 1600 TL Gskill Trident Z 1800 TL Samsung ODYSSEY G3...
  17. BATTLEFIELD

(Yarışma) herkes hayalindeki sistemi yapsın

45-48K'ya laptop, kalan paraya ekipman alıversek olmaz mı? Hepsi tek tek çok yoracak .d
  18. BATTLEFIELD

YouTube Kaliteli Kanallar

Yorekok Ruhi Çenet Filmograf Portal Barış Özcan Diamond Tema Evrim Ağacı
  19. BATTLEFIELD

SENDE BİR SOĞUK ESPRİ YAZ ! 🥶

Adamın biri Şok'a girmiş karısı da Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Köyceğiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okuluna Geçenlerde BGY'de denk geldi
  20. BATTLEFIELD

Bim'e psikolog gelmiş

Şaka değilse komik, şakaysa komik değil.
Top Bottom