Arama sonuçları: *

1. EFI Shell

Ankarada sakin insandan özellikle polisten uzak rahat rahat yanlanacak mekanlar

Ankara'da var konu sahibinin dediğine uygun ama yaptığı suç olduğu için söylemeyeceğim.
  2. EFI Shell

Çok canım sıkılıyor ne yapabilirim ?

İslâm'ı ilim sahibi Ehl-i Sünnet kişilerden öğrenebilirsin. yeni Dünya düzenini de öğrenmeye başlayabilirsin. Caiz etkinlikleri de yapabilirsiniz.
  3. EFI Shell

🏕 Bayram Planınız Nedir? (Gezi, Eğlence, Oyun, Dost Buluşması...)

Bayram misafirliğine gideceğiz. Onun dışında bilmiyorum.
  4. EFI Shell

Minecraft RTX her haritada açılıyor mu?

Öyle bir şık yok. Sadece ışın izlemeli haritalarda var o kadar ve normal minecraftta da yok. Sadece windows 10 yani bedrockta var.
  5. EFI Shell

Minecraft RTX her haritada açılıyor mu?

Hayır.
  6. EFI Shell

Yardım bilerek orucumu bozdum kötüyüm yardım

60 gün kefaret + 1 gün kaza tutmanız gerekiyor ve tövbe edin bilerek oruç bozmaya.
  7. EFI Shell

AMD kart kullanan fakirler derneği 😀

Olabildiğince en yüksekte fsr ile birlikte 10.3 gb video bellek kullandığını gördüm. rx 6700 falan gerekiyor en az en yüksekte video bellek darboğazına takılmamak için.
  8. EFI Shell

nvidia, intelin (intel hâlâ yapıyor olabilir) tekelleşme için üreticilere, amd almama karşılığında ucuza çip satmayı teklif etmiş olabilir ya da amdli cihazlara ağırlık verilirse anlaşma yapmayacaklarını vs. beyan edip, üreticileri tehdit de etmiş olabilirler. Tahmin tabii bunlar ama ilk...
  9. EFI Shell

ccc çöp ve geçmişte kaldı o. 1708031432 Zaten var ama bu ülkeye ithal edilmiyor. Sadece rx 6500m, rx 5500m falan ithal ediliyor/edildi. Birde rx 6600m mi neydi sanırsam.
  10. EFI Shell

1. Aynı paralar 2. Herkes sorun yaşamıyor 3. Denetim masası, nvidianınki gibi windows xp görünümünde değil.
  11. EFI Shell

İnternet Olmasaydı Ne Yapardınız ?

Cd/dvd oyunlar makro market ve real hipermarkette satılıyordu. Gimsa markette de vardı eskiden.
Top Bottom