Arama sonuçları: *

• Users: ErnGnc
  • In Eğlence
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ErnGnc

Öneri Hangi Adaya Gidilmeli ? Bisiklet Kiralama Ücretleri Ne Kadar ve Nasıl Oluyor ?

Bu soruya yolculuğa nereden başlayacağına ve ne kadar kalmayı planladığına göre çok farklı cevaplar verilebilir. İstanbuldaysan ve günübirlik bir yere gideceksen Büyükada'ya gidebilirsin. İster Bisiklet kiralayıp adayı turlayıp ufak bir piknik yapıp dönebilirsiniz yada Büyükada'da Beltur'a bağlı...
  2. ErnGnc

Tuttu tutmadı oynuyoruz

kısmi derecede tuttu(çocuğa toruna kadar uzun hayal kuramadım ama kedi kısmı doğru) alttaki intel'in veya amd'nni stok fanını kullanıyor
  3. ErnGnc

Hadi herkes sistemini yazsın

2 yıl sonra değişecek zaten sistem iyi bir psu alayım ki gelecekte değiştirmeyeyim yoksa 480gb ssd de gereksiz bu kadar eski sisteme (zaten sisteme 500w psu gidecek c4 olmayan en ucuz psu 310₺ben bunu gaming gecesinde 350₺ ye aldım ve bence aradaki 40₺ ye değecek çok fark var kaliteli bir psu...
  4. ErnGnc

Hadi herkes sistemini yazsın

core2quad q9400 3.13ghz oc asus p5kpl anakart 4gb kingston ddr2 kvr800 ram gigabyte gtx750ti ekran kartı 2x WD blue 500gb hdd(2010 ve 2016 model 2010 16mb cache 2016 32mb cacahe) kingston a400 480gb asus vento a9 chasis+2x everst 4c 120 rainbow fan (high power eco 500w psu) gidici(kaçağı var...
  5. ErnGnc

Tuttu tutmadı oynuyoruz

tutmadı attaki en az 1 kere psu su bozuldu(yakmış olabilir patlatmış olabilir kısaca psu yu çöp etmiş yada tamire muhtaç bırakmış olması yeter)
  6. ErnGnc

Tuttu tutmadı oynuyoruz

tutmadı(şuan yemiyorum ama normalde yerim ara sıra o açıdan bakarsak tuttu) alttakinin everest/rampage marka ürünü var
  7. ErnGnc

Aklınızda Kalan Oyun\Dizi Repliklerini Yazın.

yanlış yerdeki doğru kişi dünyayı tamamen değiştirebilir bu yüzden uyanın bay freeman uyanın ve olanları izleyin (tam hatırlamıyorum ama 2. kısım tam doğru olmayabilir)
  8. ErnGnc

35 TL kulaklık :D

kablosuz kulaklıksa her an mini bir everest frisby psu etkisi yaratabilir ama kablolu ise kulağında patlamaz
  9. ErnGnc

GIF'ler ile sohbet

https://tenor.com/view/pc-peasant-master-race-throw-in-the-river-gif-12239264 (fiyatlar açıklandıktan sonra)
  10. ErnGnc

Herkes Kendini Değerlendiriyor

Dudak:5 Kaş:2 Burun:6 Göz:6 Ses:3 Çene:1 Boy:10 Kilo:8
  11. ErnGnc

Sadece Yanlış Cevaplar :)

bence beyazıt öztürk 2006 bütün olayı çok iyi anlatmış (2.50 ile 3.10 arası)
  12. ErnGnc

Sadece Yanlış Cevaplar :)

bilgisayar bazı bitkilerin içinde olan çekirdekleri enerjiye çevirip bize iş yapan makinelerdir ne kadar çok çekirdekli işlemci alırsanız bilgisayarınız o kadar beslenir ve daha yüksek performans verir termal macun ise bu yüksek enerjinin elektrikle tepkimeye girip açığa çıkardığı enerjiye mhz e...
Top Bottom