Arama sonuçları: *

1. Göktürk ArdaHan

Öneri Türkiyeye yd'den getirilebilecek en uygun araba

Evet baya pahalılar yanaşamıyoruz bile
  2. Göktürk ArdaHan

Yapımı zor ya birton malzeme var kafa karışıyo insanın
  3. Göktürk ArdaHan

Öyle yacam gibi mecbur
  4. Göktürk ArdaHan

Yok hoş duruyo'da çok.hassas ilk defa birtane aldım denedim kasaya koycaktım sığmadı
  5. Göktürk ArdaHan

Beyler sonunda maaştan köşeye koyarak alabildim cidden beni baya zorladı ama bunuda hallettim biraz benim boyutuma göre ufak ve baya basık bi araba kasislerden tutup geçiriyom ama olsun bunada şükür Türkiyem Cennet Cennet 1200 parça falandı galiba temudan 950'ye aldık
  6. Göktürk ArdaHan

Öneri Onvo 12x plus gidon sallanması

Elimle zorladığımda sallanmıyor civataları sıktım biraz daha düzeldi
  7. Göktürk ArdaHan

Öneri Onvo 12x plus gidon sallanması

Onvo 12x plus var elimde hız yapınca motorsiklet lerde yüksek hızda nasıl gidon sallanması yapıyorsa bundada 30km üstünde aynısını yapıyor ana yolda son hız bastım 40-42km arası gidiyordum dikkat dağınıklılığımın ve ilk sürüşümün acizliğiyle bi baktım kaldırıma yanaşmışım korkudan atladım...
  8. Göktürk ArdaHan

Şimdiden hesap Dizmeye başlayın

Bende bilmiyomki paylaş dedim link buraya yapıştırdım wp'deki gibi biraz bekleyince oluyor galiba
  9. Göktürk ArdaHan

Aga sen dur şimdi tüm foruma söylicem.bunun senin yüzünden olduğunu😂
  10. Göktürk ArdaHan

Bende aynı şekilde hevesim hiç gitmez oyun la bu niye sıksın derdim hep hergün oynarım derdim şimdi sistem bana bakıyo ben sisteme 1734734015 Bizim ülkeyi kalkındırmamız için dinleri ortadan kaldırmalı Türklüğün Kendi Töre Ve Yörelerini Yaymalıyız
  11. Göktürk ArdaHan

Dönmek zorunda vaktiyle verilmiş sözümüz var Vatan Uğruna Ömrünü Ve Canını Evlatlarını verenlere 1734732930 Bende pek oynamıyom eski heves yok sıkılıyo insan direk
  12. Göktürk ArdaHan

Benim kafaya taktığım konu o değil benim kafaya taktığım konu sömürülüyor olmamız hemde her alanda 1734732738 Bende yapmadım
  13. Göktürk ArdaHan

İyide online oyunlarda korsana ne kadar yönelebilirsin ki sistem dizmek ayrı dert hesap dizmek ayrı dert valla artık.yetiyor
  14. Göktürk ArdaHan

ucundan değil doğrudan s*ç*yoz gibime geliyor steamden vergi ne kadar doğru bilmiyorum ama steam vergileri bu şekil ayarlanırsa daha düşürdüklerimizide unuturuz gibime geliyor çok saçma bir sistem steam'in burdan geliri ne olurki
  15. Göktürk ArdaHan

Öneri Gönlünden Güne Bir Şiir Bırak

Bu Ameleus Şiir Konusunun Zıttıdır(!) farklı konudur farklı konu olmasa diğer kinuyu yükseltirim modlar kapatmayın :) Herkes Kendi Gönlünden Bir Şiir Yazsın Belki Mevcut Durmunu anlatan olur Ama Bu Şiir Birtek Size Ait Olsun Bir Sizin Olsun Özel Olsun Ben Birtane Bırakıyorum Elbet Birgün...
  16. Göktürk ArdaHan

Öneri Güne bir şiir bırak

Elbet Birgün Birimiz Yıkılır Dedin. Ama Kendinden Bahsetmedin. Dostluk İle Pekişirken Yolumuz. Bana Bir Söz Verdin. Gerekse Yanımda Gerekse Karşımda ! Ama Her Zaman Gözlerimin Yanında Gerekse İhanetler İle Ayakta Gerekse Acılar İçinde Hayatta Ama Her Daim Yanımda Ol Dedin Şimdi Nerdemiyim...
  17. Göktürk ArdaHan

Öneri Güne bir şiir bırak

Beyler benden bunlar çıktı gösterin ameleuslugunuzu verin mesleğinizin hakkını Sağ arka cebimdeki yan keski gibisin. varlığınla bir dert. yokluğunla bir endişesin. herşeyden önce ben senin sen benimsin. Sen benim herşeyimsin. Sen pense ol ben 6'lık kablo Bük beni sok sigortaya Geçsin...
  18. Göktürk ArdaHan

Yardım Sistem

Tek tek çözüyom aga kimse teknik bilgide pek yardımcı olamıyo yapacak bir şey yok her şey bi dert
  19. Göktürk ArdaHan

Yardım Sistem

3k'ya almıştım o paraya en iyisi buydu 2.elde ama değişcem cs'de adamlar klonlanıyor resmen
  20. Göktürk ArdaHan

Yardım Sistem

Para yokki bi don kaldı
Top Bottom