Arama sonuçları: *

1. Hacışakirli zemzem

En sevdiğiniz marka ve sebebi

Aga ama bunlar baya tak çıkar yapıyorsun yandan çevirerek ayarlıyon birde kalite baya üst düzey
  2. Hacışakirli zemzem

En sevdiğiniz marka ve sebebi

Bowflex çünkü dambılları çok güzel ve çok iyi keşke alabilsem :( https://www.bowflex.com/selecttech/552/100131.html Aşığım buna
  3. Hacışakirli zemzem

Bu videodan çıkamıyorsunuz!

evde a diye geziyorum artık
  4. Hacışakirli zemzem

Bu videodan çıkamıyorsunuz!

Yani 2 de baydı gibi ama ben bundan çıkamıyorum sabahtan beri derste bile :D
  5. Hacışakirli zemzem

Çevremdekilerin marka önyargısı

Aklımda 50-100 liralık bir kulaklık alıp kullanmak varda konu açıyom bluetooh diye bakan yok :D
  6. Hacışakirli zemzem

Bantlasam bile olmuyor çünkü içten olmuş yani eskiden bir tarafı çalışıyordu yine aynı ama sesi daha da düştü sonda bile duyulmuyor
  7. Hacışakirli zemzem

Kulaküstü hem daha iyi birde vardı bir tane ters mekik yaparken kablo koptu buda giderse eselaaaaa
  8. Hacışakirli zemzem

Valla ben sporda bile kullanyom bazen döküm dumbell çarpıyor ama taş gibi mübarek
  9. Hacışakirli zemzem

Bak tronsmart sono ve trust arasında da bende kaldım dedim ki trust u çabuk kırarım çünkü plastik aldım sono yu geldi ablam direk geri ver 200 e daha güzeli alınır 1 ay oldu yaklaşık taş gibi yani ilahi dOsTum MaRkA bİlinMiyOR kEsİn B*k gİbİdİR eHuEhu diyenleride çok takma istediğini al geç...
  10. Hacışakirli zemzem

Şuan ki hayalleriniz nelerdir ?

Oda var arkanda olacak iyi kötü zamanında hep yanında olacak seni karşılıksız sevecek birini istiyor :(
  11. Hacışakirli zemzem

Hayde bea sigara içmediğim için ve mutsuz zamanlarda genelde soda içtiğim için sana bir tane açıyorum hocam cidden bitirir insanı bu Allah sabır versin
  12. Hacışakirli zemzem

Amin hocam bende güzel bir gelecek istiyorum ama spor ve pc başı dışında yaptığım bişey yok :D 1602024701 D-dostum bu çok epik o_O
  13. Hacışakirli zemzem

Aga bea brom neyin var ? istersen anlat biraz rahatlarsın 1602024521 Oha seninki best hayal gibi bişey brom 1602024546 Sabırlı ol şampiyon ilk pc i heyecanı normaldir :D
  14. Hacışakirli zemzem

Aklınızdan şuan olan ve çok istediğiniz hayalleriniz benim şunlar: -Güzel bir sistem dekarosyonu filan var -Güzel bir vücut sahibi olmak -Güzel bir gelecek veya Türkiyeden gitmek
  15. Hacışakirli zemzem

Tuttu tutmadı oynuyoruz

Tuttu Altaki amd fanboydur
  16. Hacışakirli zemzem

En garip özelliğiniz

En iyi özellik bende de var :D
  17. Hacışakirli zemzem

En garip özelliğiniz

Bir ara özgüvensizim diye psikoloğa gidiyordum korona geldi diye gidemedim gittiğim zaman anlatcam
  18. Hacışakirli zemzem

En garip özelliğiniz

Bazen arada bir
Top Bottom