Arama sonuçları: *

1. KaganKK06

en rahat yer neresi sizce otobüste genelde arka taraflarda gittim bilmiyorum?

Uzun yolculuksa en iyisi en ön. Dışarıya bakarsın rahat olur. 3-6 filan (eğer şoför 1 i engellemiyorsa orada olabilir) Kısaysa orta ve arkasi taraf olabilir
  2. KaganKK06

Abdullah Abi'nin Sesinden Şarkılar

Nasıl yapılıyor hocam. Arkadaşımda denemek istiyorum da
  3. KaganKK06

DA Forum Üyelerinin En Sevdiği Araba Ne?

Honda Civic 😍
  4. KaganKK06

FIFA 23 Ultimate Team eşleştirme sistemi?

Bende yaşıyorum ama yapacak bir şey yok.Ama bazen dandirik oynuyorlar çakıyorum ama çoğu zamanda onlar çakıyor bana
  5. KaganKK06

Nickinizin hikayesi nedir?

2.adım(ğ yumuşaması) + Baş harfin 2x'i
  6. KaganKK06

Öneri Ankara'yı bilenler yardım edebilir mi

A city güzel de hocam yer kısmı sıkıntı biraz. Demet Parkı da güzel yer ama artık o taraflara da yabancılar ele geçirdi resmen(anladınız) Ankamall yer olarak iyi bence, yanında Millet Bahçesine gider gezerler belki de
  7. KaganKK06

Öneri Ankara'yı bilenler yardım edebilir mi

Hocam bende 19 yıldır Ankaralıyım ama Ankara 0 Evden üniye ulus,Ankamall,yenimahalle filan başka yok Avm olarak Ankamall'e filan gidebilirsiniz. Cepa Avm vardı ama nasıl gidilir bilgim yok,karşısında 1 avm daha var karşılıklı.Bahçelievler,Yenimahalle filan var.Başka bildiğim yok
  8. KaganKK06

2023'ün en şanslı doğum günü sıralaması açıklandı!(Liste 2021 yılına aitmiş)

Arkadaşlar yazmayın.Sizin doğum gününüzü öğrenmeye çalışıyor hocam [/SPOILER]
  9. KaganKK06

Sigma Abdullah Hacıgül

Bu video ilk çıktığı zamanlar daha da güzel his veriyordu be :) Hala güzel
  10. KaganKK06

24 Saatliğine DA Forumda Admin Olsaydınız Ne Yapardınız?

Haha,Muhteşem,İnanılmaz ve beğeni reaksiyonlarını kaldırıp kaos çıkarırdım :P
  11. KaganKK06

Abd galler maçını nerden izleyebilirim

https://www.trtspor.com.tr/canli-yayin-izle/trt-spor/
  12. KaganKK06

Abd galler maçını nerden izleyebilirim

Trt Sporda var hocam ben açık izliyorum
  13. KaganKK06

Çok güldüğünüz video veya espri?

Çok iyi değil mi ama 😂😂😂
  14. KaganKK06

Çok güldüğünüz video veya espri?

https://www.instagram.com/reel/ChIQCm7lJHa/?igshid=YmMyMTA2M2Y= 1663148041 https://www.instagram.com/reel/ChIQCm7lJHa/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
  15. KaganKK06

Donanım Arşivi Forum Olur Gibi😄😄

Hocam adam 2021 Martta kayıt olmuş 3 günlük ona mı dediniz :D Tespitte berbat zaten o taraf doğru
  16. KaganKK06

Ağalar konuşan kız yurtdışına gittikten sonra konuşmamaya başladı

Hocam isveçteki oviç moviç isimli adamları görünce tabi bakmaz.Sallayın gitsin ne olacak sanki
  17. KaganKK06

Türk YouTuber'ların en sık kullandığı kalıplar

Teneke Kafalar:Merhaba arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz ben Suat
  18. KaganKK06

Ankarada gitmezsen olmaz dediğiniz yerler

Biraz öyle denilebilir ama çok değil.2-3 haftada 1 arkadaşlarla gidiyoruz zaten yürüme mesafesi hazırlık bölümünden.3-4 kişi gidince keyifli oluyor.Yemek+Bilardo/Bowling keyifli oluyor güzel zaman geçirttiriyor.Şatafatlı şeyler yok zaten normal mağazalar ve fast food bölümü.Tek gitmek sıkıcı...
  19. KaganKK06

Bluetooth Kulaklığın Ne?

Taotronics Soundliberty 92
Top Bottom