Arama sonuçları: *

1. Muammer Beytekin

Dolar 8,34 olmuş bu devirde bilgisayar alınmaz!

Evet arkadaşlar zehirli oku atıyorum an itibari ile, yıl sonunda dolar 10 lira olunca hortlatırız konuyu.
  2. Muammer Beytekin

Ben çok güldüm sizde gülün :)

Web tasarım ve siber güvenlikle ulaşan insanların dediğin gibi mantıken basit bir donanım bilgisi de olması gerek aletin nasıl çalıştığını bilmeyen insan ona güvenlikte sağlayamaz.
  3. Muammer Beytekin

Sizce başarılı bir mizah mı?

Türkiye de meem kültürü hiç bir zaman oturmadı hala dahi saçma bir videonun üzerine gerçek bir tespit yapınca kendini cem yılmaz sanan insanlar var. Özellikle redditte var bu tipler reddit kullanıp kendini üstün ırk falan sanıyorlar sanırım yazık.
  4. Muammer Beytekin

Jeff Bezos olsan ne yapardın ?

Servetimi korur ve yatırımlarıma devam ederdim boş boş araba alacağım en iyisi sistemi alacağım diye kasmam gider yatırım yapar şirketimi geliştirmeye pazar payımı arttırmaya çalışırım arabadır bilgisayardır zaten alınır Jeff Bezos için 10 kuruş para vermek gibi bir şey zaten.
  5. Muammer Beytekin

Oyun arkadaşı arıyorum özellikle Rust için

30-20 o civara düşer dediğim gibi oynarız az buz spray öğretirim gerisi kolay. 1592888779 R6 da olur onda da Gold 1'e kadar çıkıp düşmüşlüğüm var onda da yeniyim ama levelime göre bayağı iyi oynuyormuşum bir abi öyle dedi. Oynarız ara ara.
  6. Muammer Beytekin

Aga al pişman olmazsın düşün 11 bin saat oynamışım beni sıkmamış seni de sıkmaz emin ol. 1592888242 En fazla 20-30 lira ödersin zaten neyse yine sen bana özelden yaz başka oyunlarda oynarız.
  7. Muammer Beytekin

İyi forumlar arkadaşlar ben 2014 Ocak senesinden beri Rust oynayan bir oyuncuyum tam şuan itibariyle 11038 saatim var yani 11 bin saat 11k saat ne derseniz amacım yeni başlayan veya oyunu bilenler ile oynamak yeni başlayandan kastım 500 saat ve altı orta seviye üst seviye ise 5-7K saati olan...
  8. Muammer Beytekin

Şakacı kardeşimize bi göz atalım.:))

Agam bizimle eğleniy bu fiyata çöp alırım sisteme takarım daha iyi performans verir.
Top Bottom