Arama sonuçları: *

1. Necromancerr

Okula ekran kartı getirdim diye disiplin yedim

Sizi dolandırıyorlar bizde 5 kuruş isteyemez telefon falan için
  2. Necromancerr

Steam profil yorum yardımlaşma

2 tane attım
  3. Necromancerr

hallettim dbdde küfür yediğimden kapamıştım SADDSAADS
  4. Necromancerr

şuan konudaki herkese yorum salladım https://steamcommunity.com/id/755146758966225/
  5. Necromancerr

Hadi sisteminizin fotoğrafını paylaşın :)

Benimde aynı şekil psunun orada boşluk var fazlalığı oraya ittirdim bundan sonra alırsam modüler alırım kesinlikle
  6. Necromancerr

ön panel bağlantılarını arkaya taşıyabilince kasanın içi rahatladı psunun ordada kablo kanalı vardı audio ssd ön usb 3.0 kablosunu hatta ekran kartı kablosunuda ordan verdim sıkıntı yaşamıyorum
  7. Necromancerr

benim kablo düzeni nispeten daha iyi artık sistemi ilk aldığımda ellemeye korkuyordum sonra sonra elleye elleye güven geldi şuan 24 pin ve ekran kartı kablosu adam akıllı gözüküyor diğer hepsi dikkatli bakılmazsa gözükmüyor
  8. Necromancerr

bende manzara yok öyle :kekw: rainbow fanlar var sadece rampage fusion kasa
  9. Necromancerr

şunun gibi bi masa bende yaptırmayı düşünüyorum (yada almayı) şuanki küçük gelmeye başladı kasayla beraber kasayı aşağı indirmek zorunda kaldım
  10. Necromancerr

binomo oynamayın oynatmayın

Kumar masasında her zaman kazanan masa olur normal borsadan başkasına şaşmam
  11. Necromancerr

ilk fotoğraf şimdiden ikincisinide çekeli 1 seneye yakın oldu bi klavye mouse değişti (karantinada olduğumdan o sırada covid yüzünden sistemi babaannemlere taşımıştım ondan masa bu şekilde xd)
Top Bottom