Arama sonuçları: *

• Users: Nquyen
  • In Eğlence
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Nquyen

Eski bir Nostaljik Multiplayer Web Oyunu vardı bilen var mı?

12 gibi kapaniyormus
  2. Nquyen

Bu Konuya oruç Tutmayanlar Sebebini Yazsın 😀

Tutmak ve ibadet etmek kişiye özgüdür ve kimse de karışamaz 👍 tutmayan ya da dinsiz olanlara da saygı duymak gereklidir çünkü inançlar kişinin hür iradesine kalmış ve kendisinin verdiği bir karardır. Ama şu bir gerçektir ki inançlı olan ve olmayan herkes sırf bu düşüncemeye sahip diye iyi ve...
  3. Nquyen

AMD kart kullanan fakirler derneği 😀

AMD çok tutulan bir kart olsa Steam top listede olurdu onu geçtim yabancılar 4080 4090 almak yerine full AMD ekran kartı alırdı 👍 100 tane yabancı YouTuber üst düzey sistem toplasa 2 tanesi AMD ekran kartı takıyor 🤔 paranız 4090 yetmiyorsa AMD alabilirsiniz ama 4090dan kimse AMD ye dönmez. Dönen...
  4. Nquyen

Rüyamda Karı Kız Görceğime Saçma Sapan Şeyler Görüyorum

Gerçek hocam ben anime çok izlediğim için anime kızı geldi ama eskiden normal filmler izlediğim de genelde filmde ki ünlü kadınlar geliyordu ama enteresandır genelde 3 tane göğsü oluyor :) ayrıca 3@ uzun süre yapmazsan ruyalanmayi her hafta yaşarsın ya da 2 hafta da bir.
  5. Nquyen

Rüyamda Karı Kız Görceğime Saçma Sapan Şeyler Görüyorum

Hergun 3@ yaparsan göremezsin 👍 2 hafta yapmadım rüyam da direk anime kızı gördüm hemde 3 @_@_@ tane göğsü vardı. O günden beri artık 3@ yapmıyorum direk ruyalanma yaşıyorum.
  6. Nquyen

Garanti kendinize küfrettirme yolları

CHP sevicileri 👍
  7. Nquyen

Okula ekran kartı getirdim diye disiplin yedim

Kanıt yoksa bir şey yapamaz
  8. Nquyen

Ortamlarınızı paylaşın (Kasım)

Ortam diyince meze masamı anladım sory 😄
  9. Nquyen

Çay döktüm diye işten atıldım

Tazminat alabilirdiniz ama imza attığınız için tazminat işiniz de yandı 👍
  10. Nquyen

Yardım YOUTUBE REKLAM ENGELLEYİCİ İŞİNİ İYİCE ABARTTI

Aile paketi alarak arkadaşlarınla ortak girebilirsiniz dolayısıyla parayı da ortak ödersiniz.
  11. Nquyen

Fnaf filmine beni alırlarmı?

Yaş değil de IQ testi olabilir 👍 12 yaşında ki biri 30 yaşında ki adamdan daha akıllı olduğunu gördüm bu yüzden yaşa takılmayın.
  12. Nquyen

Sonu "ez" ile biten kelimeler bulun

Sevmez
Top Bottom