Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

Şu an ne dinliyorsun?

2. OdinSonThoR

Youtubeda beğendiğiniz kanallar

Aklıma geldikçe yazdım :3 Tolga Tarıkcı (Kesinlikle büyümesini istediğim bir kanal içeriklerine bayılıyorum) Barış Okan Belovacıklı (Kamp videolarını izliyorum içerikleri yine hoşuma gidiyor) Mendebur Lemur (Anlatmaya gerek yok yani iyi işe ne dedir) Yusuf Kayaalp (Okula giderken tarih dersinde...
  3. OdinSonThoR

ZULA DA VS gelen varmı :D

Forumda "yok say" dedi.
  4. OdinSonThoR

Foruma Neler Oluyor?

Bende doğum günüm için sandım. :) Çok güzel olmuş abi de şey yılbaşı içinde böyle küçük bir şey yapsak seneye çok güzel olur.
  5. OdinSonThoR

Forumun zil sesi ne?

6. OdinSonThoR

Sehirlerinizdeki kar durumları nasıl ?

Kar ne ?
  7. OdinSonThoR

[FOSİL KONU] "Donanım Arşivi - Scooter'a Binen Wide Abdullah Hacıgül" - Edit

Çok iyi olmuş ama abdullah abi ne der bilemem
  8. OdinSonThoR

EPİC Games'in Dağıtacakları (!)

:)
  9. OdinSonThoR

EPİC Games'in Dağıtacakları (!)

27 aralık keşke scarlet joansonn olsaydı :)
  10. OdinSonThoR

İntel sesini yapan velet

11. OdinSonThoR

sadece 1 aykut elmas vine koyun

ben vine bırakmıyorum bu daha iyi
  12. OdinSonThoR

Tuttu tutmadı oynuyoruz

tutmadı alttaki çiğköfte seviyor
  13. OdinSonThoR

Hayatta ki yaptığınız çılgınlıklardan birini anlatın

doğmak gayet yeterli olacaktır diye düşünüyorum
  14. OdinSonThoR

En Komik Ve Çılgın Bulduğunuz Videoyu Atabilirsiniz --Ana Konu--

arkadaşlar videonun yayınlandığı kanal sıkıntılı youtubedaki değil direk ilk yayınlayan alın bakın
  15. OdinSonThoR

Bugatti Chiron Almayın

kanka bu şimdi mi söylenir ayıp değilmi daha dün aldık bende fark etmiştim bi değişik olduğunu doğru farketmişim şimdi geri götürmek zorunda kalacağız
  16. OdinSonThoR

futbol topu önerisi

hocam decathlondan alın ucuz ve iyi hatta o bütçeye 2 tane bile alabilirsin 1592593202 acısı geldi
  17. OdinSonThoR

Hadi hepimiz kavga anılarımızı anlatalım.

ben öyle kavgaya girmedim ama bu sene oldu corona okulu kapatmadan 1 hafta önce arkadaşım kendini hacker fln sanyor instagram çalıyor saçma saçma şeyler yapıyor sınıfa kız geldi onun instasını çağırdı buda bütün abisi arkadaşı getiriyor 15 kişiler biz olsak olsak 7 kişiyiz ara bulucu bulduk...
  18. OdinSonThoR

Şehrinizde hava nasıl D.A Ailesi ?

bilmiyorum havayı çok değil ama sıcak nemden falan anlamıyorum o kadar terletmiyor ama sıkıcı bir hava var
Top Bottom