Arama sonuçları: *

1. RGB Delisi

Abdullah Abi'nin Sesinden Şarkılar

Elime sağlık dostum baya güzel olmuş. Abdullah abinin yorumunu dört gözle bekliyorum.
  2. RGB Delisi

Hadi sisteminizin fotoğrafını paylaşın :)

her şey anakart kontrol. Mouse da dahil. Sadece klavye Anakart ile kontrol edilmiyor. Onu da değiştireceğim zaman anakart kontrol destekli bir tane alacağım. Bir ekipman yok Direkt hepsini anakart'a bağladım.
  3. RGB Delisi

7.9 inç
  4. RGB Delisi

yok hocam ürün kaldırılmış.
  5. RGB Delisi

Vergi dahil 600TL oluyor ben biraz daha kaliteli bişey almıştım Amazon Almanya üzerinden. Memnunum baya.
  6. RGB Delisi

2 adet sistemim var. Yan sistem: R5 5600-Palit dual RTX 3060- Bu ise Ana sistem R7 5700x-Palit GameRock RTX 3080 Daha ana sistemi tamamlamadım. Yan sistemdeki gibi kasa içine ekran takacağım. Ekstra param artarsa da Lian Li Strimer plus V2 set alıp takacağım. Ana sistemi neredeyse tüm...
  7. RGB Delisi

Herkes kendi setupunu atsin oylayalım

Yanlış okumuşum hocam. Ambiyans ekranı.
  8. RGB Delisi

Evet.
  9. RGB Delisi

R5 5600x SilverStone PF360 360mm Sıvı Soğutma Asus Prime B550m-A Viper RGB 8x2 3200/16 Palit Dual RGB RTX 3060 PNY CS3030 512GB M.2 SSD Netac Pro 500gb M.2 SSD Darkflash Aquarius Kasa Aigo 650w +80 bronze 7 inç Kasa içi İPS monitör GB G918 RGB RED Switch Mekanik Klavye Razer Basilisk V2 RGB...
  10. RGB Delisi

Online dan Kahve Buluşması Yapsak Mı?

Olabilir. 1659811631 Bence ileriye bir tarih saat belirle gelelim.
  11. RGB Delisi

Bu gün itibariyle işlemcimi sattım. E yedeğim de olmadığına göre yenisi gelene kadar beklemek zorundayım.
  12. RGB Delisi

Tartışmaya Kapalı Cümleler Yazın!

İmkansız diye bir şey vardır.
  13. RGB Delisi

İroni yapmıştım.
  14. RGB Delisi

Ne konuşulacak sohbet sırasında?
  15. RGB Delisi

Alexa nasıl biridir?

o kim ya! Hocam gayet iyi insansın. Hiç sizinle sıkıntı yaşayan görmedim. Gerçek hayatta tanışmak isteyeceğim insanlardansınız.
  16. RGB Delisi

TYT/AYT/LGS netleriniz kaç?

Ben LGS’den 440 civarı almıştım(1,5 civarı yüzdelik dilimim vardı). Şu an burslu şekilde özel bir okulun fen lisesinde okuyorum. Gayet memnunum. Alakası yok. Okulda 3.10 da çıkıyorum. Günde genelde 1 saat çalışıyorum.
  17. RGB Delisi

Bugün sofranızda ne var?

Çerezli-tavuklu pirinç pilavı Mercimek çorbası Lahmacun Halka-tulumba tatlısı
  18. RGB Delisi

Son harfi ile yeni bir oyun yaz

NBA 2K22
  19. RGB Delisi

Dinlerken huzur bulduğunuz şarkılar?

Hiç biri bana huzur vermedi. Neyse bunlar da benimkiler; 1- 2- Not: Bunun sözsüz versiyonu da var. 3- 4- 5- 6- https://open.spotify.com/track/3P8F5VJdubQhZHYxA2aS2G?si=dfe1e48b58094e47 7- https://open.spotify.com/track/1Xi84slp6FryDSCbzq4UCD?si=30e3744ca92f455c 8-...
  20. RGB Delisi

Bu ayda en çok dinlenen sanatçılar ve şarkılar nedir?

Şarkı zevklerimiz benziyor. Bir göz at derim https://open.spotify.com/playlist/5VAZbejmfS9oyLESDvdVsH?si=49b38987a2024f89
Geri