Arama sonuçları: *

1. Reapt0r

DA Forum oyun etkinliği yapsam katılım gösterir misiniz?

dc de ekran açık oynasak , herkesin pc si eşit değil, öyle bir şey de yapılabilir di, düzenlenirse bana da yazın
  2. Reapt0r

DA Forum oyun etkinliği yapsam katılım gösterir misiniz?

çoğunluk csgo seçilmiş, güzel bi turnuva yapılabilir ama uzaktan olmasından dolayı, hile kullanımı vs engellemek çok zor. Herkesin eşit olması gerek, bir hileci tüm turnuvayı mahvedebilir.
  3. Reapt0r

Alexa Paper Sayı: 1

Ellerine sağlık, güzel düşünülmüş, tasarımları vs ilerde daha çok geliştirirsen daha iyi olur, ileride güzel sayılar çıkacağına eminim. Şimdiden yerimizi alalım. Başarılar
  4. Reapt0r

12 Saatlik yolculukta ne yapabilirim

umarım iyi bir yolculuk sürmüştür, nasıl geçti, dediklerimi yaptın mı ? Antalya nın keyfini çıkar
  5. Reapt0r

12 Saatlik yolculukta ne yapabilirim

brom yolculuk nereden nereye? otobüslerde genelde koltuğun hemen yanında priz oluyor kullanabilirsin. İnternetin yoksa otobüsün wifi ini kullanabilirsin (şifresini muavimci den rica edip iste) Gündüzleri asla hiç bir zaman gündüz yolculuğu yapma ve bilet alırken oturduğun yerin güneş alıp...
  6. Reapt0r

Canım sıkılıyor. Komik video atın ve beni güldürün.

ne zaman izlesem gülerim .
  7. Reapt0r

CS:GO Envanterinizden Kareler Paylaşın!

bunlar hep yatırım yatırım 1 yıl sonra basık cg alıcam :D eksozlu vu tat tat a ta diye off ara gazı bir vericem
  8. Reapt0r

CS:GO Envanterinizden Kareler Paylaşın!

ss almakla uğraşamayacağım şuradan bakabilirsiniz Envantere bakmak için tıkla knk
  9. Reapt0r

Dünyanın en zengin insanı olsaydınız ne yapardınız

Forumu satın alırdım
  10. Reapt0r

En saçma utanç verici anınızı anlatın

orta okulda en arka sırada oturuyordum, hoca ayağa kaldırdı soru soruyordu, bende ayağa kalktığımda hep elimi arkaya atar elimle oynarım alışkanlıktan, sıranın arkasında da boşluk vardı yan sıradaki kız arkamdan geçiyormuş,elimle oynarken farketmeden kızın p0p0suna dokundum, kıza 2 -3 gün...
  11. Reapt0r

Hadi biraz eskiye dönelim :(

Cips ve dondurmalardan çıkan şu tasolar çok iyiydi hele şu cipsten çıkanlar baya kaliteliydi şimdi pakette cips bile zor çıkıyor. Şu dondurmalardan çıkan marvel,dc karakterli tasolara ne demeli,kabartması bile o zamana göre çok iyi,bir de eski max karakterine baksanıza, şimdikinden kat kat daha...
  12. Reapt0r

dolandırıcı sözleri söyleyin

Hiçkimseye güvenip ilk ticaret yapmayın csgo da bıçak alacaktım, 3 gün önce 785tl dolandırıldım,(biliyorum benim mallığım) bunu şikayet etsem de bir şey çıkmaz galiba ne yapabilirim.Soğuk su iç demeyin içtim zaten.
  13. Reapt0r

Başlangıç İçin Kaykay Önerisine İhtiyacım Var

tamamdır teşekkür ederim ilgin için,göz önüne alacağım,peki öğrenmesi kolay mı kaykayların
  14. Reapt0r

penny board mı kolay kullanılabiliyor? ben bilmiyorum yeni başlayacağım alınca
  15. Reapt0r

Kaykay kullananlar bana bir öneride bulunabilir mi kaykay kullanmak istiyorum ve artık almaya karar verdim. Kaykay almak istiyorum başlangıç için nasıl bir kaykay önerirsiniz pennyboard ve normal kaykaylar var hangisi ile kolay öğrenilir, max bütçe 150TL fazla para vermek istemiyorum fakat...
  16. Reapt0r

Öneri KARANTİNADA SIKILDIM

Şuraya Bir kaç site bırakıyorum eğlenceli deneyebilirsiniz,iyi eğlenceler. 1- Bildiğiniz uzaklaştıkça soğuk yakınlaştık sıcak dediğimiz oyununun internet versiyonu: http://www.findtheinvisiblecow.com/ 2- Sizi başka işe yaramaz internet sitellerine yönlendirmekten başka işe yaramayan bir...
Top Bottom