Arama sonuçları: *

1. SadeceBirisi.

Beyler yüzümü gösteriyorum

2. SadeceBirisi.

Öneri Güne bir şiir bırak

Dizlerinde dizlerim Boynunda ellerim.. Şu dünyada bir tek seni bilirim ben Günümü güzelleştiren o gözlerin, Kahverenginin anlamı benim için değişti, Ben kendimi sakladım senin için, Sen beni buldun bende seni buldum kendimde ,
  3. SadeceBirisi.

Öneri Güne bir şiir bırak

bu gün pazar bu gün pazartesi bu gün salı bu gün wednesday bu gün perşembe bu gün cuma bu gün cumartesi bu gün pazar her gün sen her gün rüyalar her gün daha mutlu uyanmalar umarım ki bu değişmez , hayatımın parçası olursun umarım pandufun fotoğrafını değil gerçekte de görürüm (çok...
  4. SadeceBirisi.

Size çizim yeteneğim gelişir mi abi

emek verirsen neden olmasın ama 2.yi görünce güldüm keşke mizah sayfam olsaydı ona pp koyardım :kekw:
  5. SadeceBirisi.

Aaaa Donanımarşivi reklama bağkkk hileee

Nadir kişilerdensin ben oruçluyken PC başımda sürekli karı ,kız reklamı çıktığından kullanıyorum
  6. SadeceBirisi.

AlışVeriş Merkezlerinde Gezmeyi Sever Misiniz

aynı görünüm ve aynı giyimli insanlar olduğu için sıkıcı
  7. SadeceBirisi.

[ÇÖZÜLDÜ] The Boys izlemek istiyorum nereden izleyebilirim

Hocam 1 ay beleş zaten kartı kaydetmeni isticek açınca kartı sil çekemez beleş 1 ay kullan
  8. SadeceBirisi.

DA Forum kaç uyarınız var ⛩️ Rekor kimde?

9/22 ama bazı mesajlarıma uyarı gelmemişti yoksa 25/30u vardır
  9. SadeceBirisi.

Bu Resim Sizce Nasıl?

Açı yanlış fotoğraf orta alt çizdiğin dışardan bakarak sağ üst buna dikkat ederek çiz
  10. SadeceBirisi.

TR Genci Tatil Hayali.!

Farkındayım hocam zaten bu kadar iyi görüntü içinde çok iyi bir PC lazım ama en azından GTA v de arabaya abla çağırıp 1. Şahisla izlemesi bile iyi olur
  11. SadeceBirisi.

TR Genci Tatil Hayali.!

Telefon için para biriktiriyorum böyle videoları görünce vr gözlük almak icin çıldırıyorum
  12. SadeceBirisi.

Bir Marketin olsa adı ne olurdu ?

Dükkanının camindaki Camcı nin c sini zevkle kazımak isterim !
  13. SadeceBirisi.

Bir Marketin olsa adı ne olurdu ?

ZENCİ FFARM @ZenciSatıyorum denetmenimiz ! nasıl ürettiğimizin videosu 30cm altı çıkarsa değişim yada ücret iadesi alıyorum !
  14. SadeceBirisi.

3179 sürüm gta 5 te add on limiti kaldırma

Technofun kanalında her sürümün videosu var
  15. SadeceBirisi.

Çok Eski Bir Forum Geleneği Hadi Masaüstünüzü Görelim...

en son ne zaman girdiğimi bile hatırlamıyorum bi ara bende sardıydı ondan sonra olmadı.
  16. SadeceBirisi.

yok hocam siparişi akşam olacak şuan tv ekranı var
  17. SadeceBirisi.

normalde masaüstü simgelerini gizliyorum şuan bu şekil daha önce maymun vardı
  18. SadeceBirisi.

Ankarada sakin insandan özellikle polisten uzak rahat rahat yanlanacak mekanlar

deniz kenarı diye belirtmişim suriyeli ve afganların tuz gölünde ne işi olur onlar başka amaçla gidiyor..
  19. SadeceBirisi.

Ankarada sakin insandan özellikle polisten uzak rahat rahat yanlanacak mekanlar

hocam Ankara da deniz var mı ?
Top Bottom