Arama sonuçları: *

1. TalhaGnc

Arkadaşima Ufak Bi̇r Hack Şakasi Yapmak İsti̇yorum

ngrok diye bir yazlım var ben ordan yapıyordum kamera vs her şeyi yapabiliyorsun ama yasal deil tanımadığın birine yapma
  2. TalhaGnc

7 Yıllık arkadaşımla barıştım ama eski enerjiyi alamıyorum

evet şans işi birazda ama ben ders çalışıyorum orta derece ama deneme sınavlarında bir tane matematik sorusu yapamıyorum çünkü o an bir şey oluyo bildiğim her şeyi unutuyorum ve dersten kopuyorum ders çalışasım gelmiyo
  3. TalhaGnc

derslerde bazen çalışasım geliyo bazen gelmiyo kafama göre önümde 2.5 sene var ama ben oyunlarda kendimi mutlu hissediyorum ve aimim çok kuvvetli olduğunu düşünüyorum rare esports akademi ve koçları ile aynı maça gelip taşıdım futbolist akademi oyuncularını taşıdım ama evet sanıldığı kadar kolay...
  4. TalhaGnc

evde oturuyorum valorant oynuyorum elom elmas immo olucam espor takımların akademi takımına başvuru yapıcam ama ailem baskı yapıyo ders çalış ders ders ve notların kötü diyo takdire 2 puan kaldı ve ben o baskıdan sıkıldım espocu olmak istiyorum ne yapıcam bilmiyoumda 1621512608 çok doğru
  5. TalhaGnc

evet malesef 1621512359 haklı olarak küstüm ama söylemedim
  6. TalhaGnc

Şöyle 7 yıldır arkadaşız ortaokulda aynı bardaktan içerdik o bizde kalırdı ben onlarda 2 hafta felan kardeşim gibiydi ama lisede okullar ayrıldı şimdi yeni arkadaşları var bende tanıştım ama çok sevemedim dini şeylere sövüyolar ve bu benim hiç hoşuma gitmiyo sonra ben arkadaşıma küstüm 2 ay...
  7. TalhaGnc

Merhaba Allaha söven arkadaşlarımla 7 yıllık arkadaşlığımı bitirdim

telaşla yazınca dikkat edemedim ona
  8. TalhaGnc

makarasına yapıyolarmış öyle diyolardı bunu makarsımı olur çok yazık
  9. TalhaGnc

bad boylar yeni nesil böyle çok kötü bişey
  10. TalhaGnc

bende ilişkimi kestim şuan çok mutluyum
  11. TalhaGnc

ajafafah tembel ve cahiller işte örgüt olmuşlar kutsal şeylere sövüyolar peygamberime 1616185651 keşke etseydin
  12. TalhaGnc

ağzıma dolandı felan diyolardı bide gülünç durum
  13. TalhaGnc

adam akıllı arkadaşımız yok ama hayat böyle devamke tekim hayatta ama yapcak bişey yok zalim dünya 1616185364 hangi dine inanıyosan inan ama kutsal değerlere küfür edemezsin
  14. TalhaGnc

hııafjı afapffıpaıfaıfıaığfağıf
  15. TalhaGnc

birde bana gerçek yüzünü gösterdin diyolar cahillik :)
  16. TalhaGnc

Merhaba arkadaşlar Discordda işte allaha sövüyolardı eskiden böyle çocuk değildi liseye geçince yeni arkadaşlar edindi ve allaaha sövüyolardı durmadan ve bu durum çok sinirlenmiştim hiç sunucuya gitmiyodum bugun artık bitane youtuber var onun yorumuna yazmıştım allaha niye sövüyosunki diye...
Top Bottom