Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

🏕 Bayram Planınız Nedir? (Gezi, Eğlence, Oyun, Dost Buluşması...)

Kendinize kıymet verin, zaman çok değerlidir ve sizin de bunu güzel değerlendirip kendinize güzel aktiviteler, etkinlikler ve faaliyetler ile vakit ayırmanız ruhunuza ve psikolojinize yararlı olur kapatmayın kendinizi.
  2. Yavuz Sultan Selim

Unutma at mutlaka merak ettim
  3. Yavuz Sultan Selim

Dağda yürüyüş? Hmm güzel, ben de çok isterim. Doğa hastasıyım çünkü
  4. Yavuz Sultan Selim

Bayram için hazırlık veya planlarınızı yaptınız mı? Sevdiceğinizle veya dostlarınızla buluşacak mısınız? - Maalesef her şey para da bitiyor fazla bir şey yapamayacağım ben. Akraba buluşmalarından sonra arkadaşlarla belki günübirlik bir gezi yaparız, çay-kahve, doğa yürüyüşü yaparız. Aklımda...
  5. Yavuz Sultan Selim

Öneri Kurtlar vadisinin en mistik bölümü?

Bana şuradan bi maden suyu getir
  6. Yavuz Sultan Selim

Forumun Hayalindeki Araba ve En Sevdiği Araba Kültürü

Nissan GTR34 Skyline (Black) 🖤
  7. Yavuz Sultan Selim

Acun Ilıcalı, 1100 çalışanını tatile götürdü!

Daha önce yaptığı bir açıklamada mesai saatlerinin 10.30'da başlaması gerektiğini söyleyen Acun Ilıcalı, 1100 çalışanını Çeşme ve Alaçatı'ya tatile götürdü. Yaptığı bir açıklamada mesainin daha verimli geçmesi için 10.30'da başlaması gerektiğini söyleyen başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı...
  8. Yavuz Sultan Selim

SENDE BİR SOĞUK ESPRİ YAZ ! 🥶

Antarktika derecesine rekor atacak kadar 1659896354 🤭😶
  9. Yavuz Sultan Selim

Vat ar yu duyink may fırent ?
  10. Yavuz Sultan Selim

Dostlar konu tamamen mizah amaçlıdır akşam akşam biraz yüzler gülsün .d Hepiniz bildiğiniz espiriyi yazabilirsiniz. İlki benden Spider Man ağ atamıyormuş neden ? Çünkü ağ bağlantısı kopmuş 😭
  11. Yavuz Sultan Selim

FP SİSTEM KOŞUN ALİN (şaka ironi (!) )

Hahaha şaka gibi
  12. Yavuz Sultan Selim

Şu ana kadar sizi en çok utandıran olay hangisi ?

:D Ya onu ben otobüste yaşamıştım rezil oldum ya şoför ani fren yapmıştı. Ayakta gidiyordum
  13. Yavuz Sultan Selim

Şu ana kadar sizi en çok utandıran olay hangisi ?

Ben kalabalık meydanda yürür iken yerden çıkmış olan bir taşa ayağım takıldı ve yere tökezledim. Utancımdan yüzüm kıpkırmızı oldu rezil olmuştum herkes bana bakmıştı ve hemen ara caddeden hızlıca uzaklaşmıştım. Bu olay yaşanalı sadece 2 gün oldu xD
Top Bottom