Arama sonuçları: *

1. bosbelesbiri

Çok Eski Bir Forum Geleneği Hadi Masaüstünüzü Görelim...

Reis bu oyun falansa hangi oyun bi de duvar kağıdını paylaşır mısın wpksğwöwğd
  2. bosbelesbiri

Yardım bilerek orucumu bozdum kötüyüm yardım

Bozmasaydın nefsini terbiye edemiyorsan daha niye oruç tutmaya niyetlendin ki🙂
  3. bosbelesbiri

Öneri Fethiye mi İzmir mi?

Antalya burdan 1.5 saat ve devamlı gittiğimiz yer olduğu için tercih etmedik.
  4. bosbelesbiri

İzmir selçuk'da güzel sakin bi alanda villa kiraladık. 3 aile kalacağız.
  5. bosbelesbiri

Netflix ortak aranıyor son 1

Malesef artık tek kullanıyorum.
  6. bosbelesbiri

Anladım teşekkürler.İztuzu falan varmış yakınlarda sanırım zaten.Dalaman-Dalyan taraflarına bakmaya çalışıyoruz şuanda.
  7. bosbelesbiri

Akşam netleştireceğiz tam karar veremedik.Teşekkür ederim :)
  8. bosbelesbiri

Airbnb sitesi üzerinden kiralayacağız.Gezilecek birkaç yere baktım öyle evet güzel yerlerde var.Çalış plajına neden girmeyin demek istediniz sıkıntılı biyer mi?Rafting vs düşünüyoruz oralarda bunlara ek 1706177528 Hem deniz hem gezi.Zaten 1-2 gün deniz olur maksimum gerisinde gezmek...
  9. bosbelesbiri

İkiside ortalama aynı fiyat sadece dediğim özellikler var fethiyede villa havuzlu-izmirde apart plaja yakın.Ek olarak kuşadası da olabilir şuan net karar veremedik🙂
  10. bosbelesbiri

Arkadaşlar önceki konularımda da tatil için yerler baktığımı belirtmiştim..Şuan bu son konum😄. 4-5 aileyiz şuanda tatil için ve bir şey hakkında bilgi almak istiyorum.İlk defa o taraflara gideceğiz yani toplam 5-6 gece gibi bir süre kalacağız.Fethiye'de villa kiralayıp o tarafları gezmek mi...
  11. bosbelesbiri

En sevdiğiniz sanatçılar

Barış Akarsu,Murat Kekilli,Murat Göğebakan
  12. bosbelesbiri

Düğünlerde Oynar Mısınız

ohooo 0 alkol ile çoğu alkol alandan daha iyi oynuyorum 4 saat boyunca hiç sahneden inmemişliğim vaar
  13. bosbelesbiri

125 cc motor ehliyeti için

Ben 16 ya girince oluyor diye biliyorum benim dolmamıştı bile a1 aldığımda
  14. bosbelesbiri

125 cc motor ehliyeti için

16 ya girdiğinde alabiliyosun
  15. bosbelesbiri

normalde tek kullanıyodum nays cart curt gelince ucuza herkes faydalansın be
  16. bosbelesbiri

çok oldu evet
  17. bosbelesbiri

100 TL ile ne yapılır

bence
  18. bosbelesbiri

özelden yazdım
  19. bosbelesbiri

Netflix ortak arıyoruz. 4k olan paketi aldık 130 tl ye. 3 kişiyiz şuanda nays ile satın aldık ve yarı fiyatına geldi son 1 kişi eksiğimiz var. 15 tl ücret ödüyecek sadece.
Top Bottom