Arama sonuçları: *

1. groovy pancake

Donanım Arşivi Yeni Video Tarih Hatası : D

normal sırf videoyu yetişltirmek için saat 6 da kalktı montajı yaptı helal olsun abdullah abime
  2. groovy pancake

Neden Herkes Profil Fotoğrafına Vadaa Koyuyor

yok bu
  3. groovy pancake

Neden Herkes Profil Fotoğrafına Vadaa Koyuyor

bilmiyorum benimkinde NEJAT var
  4. groovy pancake

Marvel'i Mi Seviyorsunuz DC'yi Mi

dcnin çizgi romanları dizileri ve animasyonları daha çok hoşuma gidiyor
  5. groovy pancake

İsteyenin pp´sine takke konur

süper olmuş
  6. groovy pancake

İsteyenin pp´sine takke konur

buna da takke koyar mısın pp yapcam da
  7. groovy pancake

No Anime

hayır değilim açıkçası sadece film-dizi-televizyon izlemek yerine anime izlemeyi tercih ediyorum ve sabah kalktığımda veya akşam yatmadan önce 1-2 saat instagramda dolaşmak yerine anime izliyorum (her gün izlemiyorum)
  8. groovy pancake

No Anime

:cool: ironi bizim işimiz d-dostum
  9. groovy pancake

No Anime

herkes kendine bişey katmaya çalıştı ;)
  10. groovy pancake

No Anime

burdaki sen değilsin ozaman oha adam klonunu falan yapmış bana hayat felsefeni anlat lütfen nasıl kendi klonunu yaptın
  11. groovy pancake

No Anime

seni nasıl engelleyebilirim yada beni engelleyebilir misin 1616744718 eğlencesine açılmış bir troll konuda mı
  12. groovy pancake

No Anime

peki benimle tartışma sana ne kattı yada u forumda bu akdar vakit geçirmek ozaman git kitap oku
  13. groovy pancake

No Anime

seninle alakası yok bu konu eğlencesine açıldığı belli ama arkadaş kendine bişeyler katmaya bir eğlence amaçlı açılmış troll konuda çalışıyor kenidene bişeyler kaytıyor birde rahatsız etmeyelim
  14. groovy pancake

No Anime

sakin sakin anlatmaya çalıştım aynı şeyi tekrarladı ve yazdığım şeyleri okumadığına karar verdim bende onun anlayacağı yolda anlatmaya çalışıyorum
  15. groovy pancake

No Anime

kardeşim kendimi yada animeleri sana aknıtlayarak kendime hiç bir şey katamam seni bana hiç bir şey katmıyorsun boş insansın 1616744262 ne kadar benden üst sınıf kaliteli bir insan olsa da
  16. groovy pancake

No Anime

sende kimliğimi görmüş ve benden üst sınıf bir insan olduğunu kanıtlamış birisine benziyorsun
  17. groovy pancake

No Anime

güzel çizimleri sayesinde göz zevkini şenlendiriyor karakter gelişimim hikaye akışı ve güzel senaryosu sayesinde de kaliteli ve güzel vakit geçirmiş oluyorsun
  18. groovy pancake

No Anime

bir tartışmada yaşın önemi ne kadar yok sen hayatın boyunca kendine bir şey katacak şeyler yapıp egonu tatmin ediyorsan ben bir şey yapamam sana, sen at gözlüğünü takmış dışa kapalı bir insansın ve hayatının sonuna kadar böyle gidecek söyleyeyim
Top Bottom