Arama sonuçları: *

1. H

Yardım Eskiden oynadığım 2 oyunu arıyorum

o olduğunu ummaktayım. Bakmak lazım. Grafik yapısı benziyor, ama emin değilim 50/50 deneyeceğiz artık. Emeğiniz için teşekkürler hocam
  2. H

yok yok o değil. Bu dediğim 2 oyunun karışımı gibi bir şey ama. Stealth shooter farklı, tarayıcı oyunu farklıydı. 1694012081 hocam sanırsam buldum ya. James Bond Nightfire gibi gözüküyor. En çok bu benziyor fakat emin olamadım.
  3. H

0 hocam maalesef. Baya eski bir oyun onlara göre de. 2008 de falan oynamışımdır en erken, o zamanlardaki oyun erişim zorluğunu düşünerek en iyi ihtimal 1990-2008 arası bir oyun diye sallayabilirim anca. ama grafiklerde 90'ların 3d si değil. 2000 küsürlere çekebiliriz. Zaman konusunda da yanılmış...
  4. H

1 i bende düşündüm sonrasında splinter cell mi diye baktım da, fps shooter bir oyundu hocam gizli ilerlemeli sanırsam. Tek hatırladığım kısım yukarıda yazdığım kadarıyla. Baya da eski grafikli bir oyun. 2 - Çocuklar içindi hocam. Bu biraz daha genç işi. Sıfır detay hatırlıyorum ama.
  5. H

yok knk o çok p2w e dönünce saldım onu. Onu unutamam hızlı zamanlarımın oyunu.
  6. H

hele bi bulalım da :ROFLMAO:
  7. H

yok yok o değil ya. Sanalika tarzı. Çok zor bulmak onu, ondan ümitli değilim de bilen ya çıkarsa diye geldim. Üyelik oluşturuyodun giriyodun club penguin tarzı yapıdaydı. İlki de eski bir oyun 3d, ama baya eskiydi. Asıl önemli olan o benim için.
  8. H

yok kanka onları hatırlıyorum. Daha böyle yerel bişeydi çok parlamamıştır bu ikisi kadar. South park karakterlerine benziyodu oluşturduğun avatar. Onu da ne halde, battı mı duruyor mu bakmak için soruyorum. 1693997380 İlkini de babamla oynamıştık zamanında. Bitiremediğimden ukte kaldı içimde
  9. H

Gençler selam. eskiden oynadığım iki oyunu arıyorum. İlkinin ne ismini ne cismini hatırlarım; sadece görevden bir kısmı var aklımda: Gece vakti bir limana gizli giriyorduk. Başlangıcında kitli bir kapı ve kamera vardı. Kameraya ateş ediyorduk, kilide ateş edip açıyorduk kapıyı. İkinci...
Top Bottom