Arama sonuçları: *

1. somoncum

Kim bu "Rambo_87 rog strix"

@Rambo_87 https://www.itopya.com/asus-rog-strix-x570-e-gaming-amd-x570-soket-am4-ddr4-4400mhzoc-rgb-wifi-pcie-40-anakart/ ya bu fiyat ne çıldıracamya sabah 2.750TL civarlarındaydı. 1602152219 Bu anakart ilk çıktığında 2450TL gibi fiyat'a sahip idi şakamıdır bu ya. 1602152263 Asus Rog Strix...
  2. somoncum

msi lightning z 3090 çıkarsın yinede Asus Matrix gibi bir modeli sıcaklık ve performans konusunda geçemez. Bu zamana kadar msi fanı idim yazılım sorunlarından illallah ettim almamaya yeminliyim. Bundan sonra GIGABYTE veya ASUS!
  3. somoncum

Hayırlı olsun abi bi dene ama merak ediyorum internet de test videosu yok belki 1200FPS filan alıyordur :D
  4. somoncum

Bu arada Asus Rog Strix RTX 3080 OC ile MSI TRİO X RTX 3080 testlerine baktım asus 59 derecelerde gezinirken MSI 82 derecelerde yanıyor :D
  5. somoncum

RTX 3090 aldınmı abi CS:GO da 1024x768 very low ayarlarda rekabetçi girdinmi abi kaç fps alıyor? :D
  6. somoncum

Bekleyeyim ya MotoSpeed CK108 klavye ile idare edecez artık tuşları bozuk ama yapacak bişey yok.
  7. somoncum

Aslında abi Amazon Prime Day beklesem mi ? güzel indirim yapabilirler belki klavye mouse gibi ekipman ürünlerine ?
  8. somoncum

Abi K95 de üst tarafına boydan boya RGB şeriti geliyor birde yanda G macro tuşlar geliyor başka yeteneği yok bence. Ama K70 alsam Red mi Speed mi ? alsam Speed indirimde değil bu arada.
  9. somoncum

@Rambo_87 https://www.itopya.com/corsair-k70-mk2-cherry-mx-red-turkce-rgb-gaming-mekanik-klavye/ abi alayımmı birazdan iade edilecek zaten 3 gün içinde garanti hesabına para 100TL üstüne eklemem gerekecek ama değer mi? yoksa Cherry MX Speed mi alayım yada Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry...
  10. somoncum

Sence ben Asus Rog Strix x670-E Gaming alacam zaten. Ryzen 7 5700x geçeyim mi? Ryzen 5 3600 var zaten performansı fazlasıyla yetiyordu ama Asus Rog Strix RTX 3070 OC olacak bilgisayarda tırt olsun da istemiyorum :D
  11. somoncum

Abi valla k100 2000TL üstü fiyatla gelecek gibi bir his var üstümde k95 platinum olur yeterki 899TL altında fiyatı olsun Corsair klavyesine aşık oldum kullanınca bi kullan bırakamıyorsun cuk oturuyor eller.
  12. somoncum

Ryzen 9 5950X geçme hedefi varmı ?
  13. somoncum

Yılın sonunda Asus ve Corsair sahip bir insan daha doğacak oda ben :D 15K hazırlamaya çalışıyorum. Az önce GameExtra'yı aradım 21 iş günü öncesi garantiye gönderdiğim Corsair Strafe MK.2 den kötü haberi aldım. :cry: Teknik servisde CheryMX Silent Red Switch olmadığından para iadesi yapabiliriz...
Top Bottom