Arama sonuçları: *

1. thaelien

Keşke dediğiniz bir şey?

keşke ailem bana köstek olmasa
  2. thaelien

Kim cumhurbaşkanlığı seçimleri adayı olursa oy vermezsin

Parti liderlerinden sadece Ümit Özdağ'a oy veririm.Farklı bir aday çıkarsa chp ten chp yede verebilirim.Ama aday olmasını istediğim biri varsa o da Mansur Yavaştır.Ama bunların hiç biri olmadı Doğru Perinçek krşm fdhbnxf
  3. thaelien

Amazon komik ''şununla birlikte alın'' görselleri paylaşın

Kamp sandalyesinin yanında iyi gider çimdikden sonra siliniriz
  4. thaelien

Hadi bakalım kelime türetelim!

susurluk
  5. thaelien

128 Milyar Dolar Nereye Gitti?

dere tepe düz gitti
  6. thaelien

Once Said Etkinliği!

Üstüne tanımam
  7. thaelien

komik Mim etkinliği.

Olur olur yeriz yeriz
  8. thaelien

Ajdar vs Elanur Troll değil

Ajdar
  9. thaelien

Gördüğünüz en ilginç haber?

İşte türkün gücü sgdfgnhg
  10. thaelien

Dünyayı Zombiler Bassaydı Yapacağınız 3 şey Ne olurdu?

Direkt olarak bir silahçıya koşup ne varsa araklardım. Bim,şok,a101 ne varsa kamyonla içeri dalar her şeyi doldururdum. 4-5 tane jeneratör bulur gidip benzinlikten tankeri çalardım. Ardından gidip 4-5 kamyon tuğla 3-4 kamyon kum ve çimento alır evimin etrafına duvar örür üstüne tel çekerdim...
  11. thaelien

128 milyar doların olsaydı ne yapardınız

12 tane ada aldım bunlara 5 adet havaalanı aradaki ulaşımı sağlamak için ayrıca 15 adet köprü 4 adet otoban ve 20 adet gemi.Uzay faaliyetlerini arttırmak için 25 adet space x aldım.Gösterişten taviz verilmez 100 adet bünyeme 100 adet halka mercedes s600 guard aldım.Dış güçlere karşı savunma...
  12. thaelien

Saçımı uzatmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum

Bir şey yapmana gerek yok özel olarak.Normal uzat ama arkadaşın dediği gibi uzatırken çok sıkıntılı bir dönem.Ben yaklaşık 1 senedir uzatıyorum ve uzatırken çok sıkıntı oluyor.Saçının şekli olmuyor arkadaşın dediği favoriler uzuyo falan şekilsiz oluyor.Benim okul kapalıyken zamana denk gelmişti...
Top Bottom