Arama sonuçları: *

1. A.Arif

Dizi tavsiyesi bekliyorum.

Vikings izledim hocam. Diğerlerini de listeme aldım.
  2. A.Arif

The Last of US oyununu da oynadın dizisini de izledin. Diğer diziler pek dikkatimi çekmedi hocam. Gibi çok beğenilmiş belki ona bir göz atarım.
  3. A.Arif

İzlemedim. GoT'dan sonra bana o macerayı yaşatmayacağını düşünmüyorum nedense. İnsan tekrardan Jon Snow ve ya Tyrion gibi karakterleri görmek istiyor. 1729291538 İzledim hocam.
  4. A.Arif

Yavaş geçenler beni pek açmıyor ama acaba bunu izlettiren ne diye merak da ediyorum. O yüzden onu da bi denerim. Teşekkürler.
  5. A.Arif

Silo dikkatimi çekti hocam bi göz atarım.
  6. A.Arif

Aslında belirli bi tür yok her türden dizi izlerim (saçma gençlik dizileri hariç) sadece gerçekten iyi bir dizi olması lazım. Walking Dead gibi ve ya GoT gibi her bölüm sonu diğer bölüme geçme isteği olsun içimde. 1729290761 Çok sıkıcı geliyor kral bu bi kaç bölüm izledim. 1729290805 Bcs ne...
  7. A.Arif

GoT, The Walking Dead, Lost, Sherlock, Teen Wolf, Witcher gibi bir kaç bilindik dizi izledim hiç biri GoT'un yerini tutmadı. Şimdi de yine bir arayış içindeyim Dexter ve Oz aklımda olan diziler bunlar hakkında bilginiz var mı izlenir mi nasıllardır? Başka tavsiyelere de açığım.
  8. A.Arif

Korku filmi önerisi.

Sağ olun hocam.
  9. A.Arif

Korku filmi önerisi.

Ne diyorsunuz hocam? Sizle ne alakası var?
  10. A.Arif

Korku filmi önerisi.

İzledim hocam.
  11. A.Arif

Korku filmi önerisi.

Bakacağım. 1728126417 İzledim.
  12. A.Arif

Korku filmi önerisi.

Komiksin kral. 1728077551 Tamamdır bakacağım kanka. 1728077627 İnsidious ve Conjuring serilerini izledim. Her ne kadar kore filmlerine mesafeli olsam da buna bir bakarım.
  13. A.Arif

Korku filmi önerisi.

Şöyle gerilimi korkuyu güzel veren cinli temada olmayan bir korku filmi önerisi olan var mı?
Top Bottom