Arama sonuçları: *

1. AhmetN

fantastik aksiyonlu dizi önerisi

Harry potter
  2. AhmetN

Ara Tatilde izlenilebilecek dizi önerileri

The 100 Lost in Space Away
  3. AhmetN

Netflix Dizi Önerisi ??

The 100. İlk 3 hatta 4 sezonu gerçekten aşırı iyi. Sonrası da iyi ama yavaş yavaş konsepten çıkıyor. Akıcılık ve bütün olarak takdir ettim. Bir yerlerden iki farklı olayı birbirine bağlamayı başarıp genelde beni şaşırmıştı.
  4. AhmetN

Öneri Aksiyon-Bilim Kurgu Film Önerisi

Passengers İnterstellar İnception Source Code
  5. AhmetN

The 100 Nasıl İndirebilirim?

Youtube'de işe yarıyor ama dizibo* sitesinde işe yaramıyor maalesef. 1637251370 Nasıl yapılıyor peki?
  6. AhmetN

Eklentisi nedir? 1637250964 Maalesef gelmiyor. Uygulamayı çalıştırmam mı gerekli?
  7. AhmetN

Sussss. Daha bitmedi. Bakacağım, teşekkürler. 1637250573 Nasıl yapacağım peki?
  8. AhmetN

6 ve 7. sezonunu altyazılı şekilde USB belleğime aktarmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. (bilgisayar üzerinden)
  9. AhmetN

Akıcı Bir Dizi Önerisi

Bölümleri arasında bütünlük olan akıcı bir dizi arıyorum. The 100, Lost in Space ve Lupın gibi bilim kurgu veya aksiyon dizilerini severim. Önerebileceğiniz bir yapım var mı?
  10. AhmetN

Akıcı Film/Dizi Önerisi

Fazla klasik geldiği için daha izlemedim ama bakıcağım. Güzele benziyor.
  11. AhmetN

Akıcı Film/Dizi Önerisi

Güzel sıkmayacak bir dizi/film arıyorum. Suç drama kategorisinde Lupin izledim ve çok beğendim. Bilim kurgu olarak The Meg aşırı beğenmiştim. Uzay ile alakalı olarak Lost İn Space, The Martian izledim ve gayet güzellerdi. Bunlara bakarak bir öneri bulundurursanız sevinirim. Özellikle Lupin ve...
  12. AhmetN

Bilim Kurgu Film Önerisi

13. AhmetN

Bilim Kurgu Film Önerisi

Konusu güzel olan bir film önerisi arıyorum. İlginç olan konulara mesela The Meg gibi filmler hep ilgimi çekmiştir. Aksiyon ve uzay türündeki filmler genellikle tercihimdir ama bütün önerilere açığım.
  14. AhmetN

Öneri dizi önerisi istiyorum

Loet in Space ve Away öneririm.
  15. AhmetN

Spiderman No Way Home İlk Fragman Yayımlandı!

Tam olarak ne zaman çıkacağı belli mi?
  16. AhmetN

Bilim Kurgu Film/Dizi Önerisi

Terminatörü biraz transformers ise büyük çoğunu izledim. Uyumsuzun ise fragmanını izledim iyiye benziyor. Güzel bir animasyon filmi. Kesinlikle izlemeliyim.
  17. AhmetN

Bilim Kurgu Film/Dizi Önerisi

Başta uzay olmak üzere bütün bilim kurgu filmlerine açığım. Dizilere de açığım. Şimdiye kadar Lost in Space ve Away dizilerini bitirdim. Ayrıca Lupen dizisini de severek izledim. Bunlara göre öneride bulunursanız sevinirim.
  18. AhmetN

Interstellar(Yıldızlararası) 2 Neden Gelmiyor?

2.'sinin geleceği iddiaları sadece söylenti.
  19. AhmetN

Film önerisi lazım….

İnterstaller - Yıldızlararası The Martian - Marslı İnception - Başlangıç Source Code - Yaşam Kodu Fast And Furious 7/8 - Hızlı ve Öfkeli 7/8 Bilim kurgu kategorisinde sevdiğim filmler
  20. AhmetN

Bilim Kurgu/Macera Film Önerisi

Evet ilk yarım saatini falan izledim ama sonra beynim hata verdiği için bıraktım ama tekrar denicem sanırım
Top Bottom