amazon pirmeda
the expanse(şiddetle tavsiye ederim bilim kurgu seviyorsanız)
wheel of time (lotr tarzı filmleri seviyorsanız bunu da beğenirsiniz)
reacher(aksiyon gerilim tarzı severseniz tavsiye ederim)
invincible(animasyon olsun ama gerçekten kaliteli olsun derseniz beğendiğim animasyonalrdan...
Aga b. Ben hiç Donghua izlemedim. Silicone forumda da rehberi hazirlayan arkadaş onermisti. Linki duruyor halen önce Japonları bitireyim Çinlilere de gecicem. Manhua dediğiniz manga gibi mi
@Kamina benim şöyle bir listem var arasında izleme dediğin var mı. Ya da kesin izle dediğin.
Inital D
Steins gate
Death Note((izlendi))
BAKI((izlendi))
One punch man((izlendi))
Erased(yakın zamanda izle)
Kimetsu no yaiba((izlendi))devamı var
GoSick
Divine gate
Fate - fate zero
Haikyuu(yakın...
Onu ciplaklik babında demedim zaten gidiyor kızın memelerini felan sıkıyor ne biliyim donunu felan dızlıyor. Kızda bir şey demiyo ya ondan. Kapağı çok da etkileyici değilmiş aslında. Sao daki asuna 1. Favorim anime kızlarda. 2. Si de akame ga killdeki esdeath. Çok müq ya
Onu hiç izlemedim bilmiyorum. Ama yazdigina gore daha beteri. Evde tek olsam sıkıntı değil de. Indirip tv den felan izliyorum evdekiler de ne izliyosun diye bazen yanıma geliyor ondan sıkıntı biraz
Bu arada nanatsu no taizai de açıklama kısmına %60 sapıklık içerir yazsaydiniz keşke ilk sezondan izlemeyi bıraktım sırf bu yüzden. Aşırı abartı hani az da değil.