Arama sonuçları: *

1. B1L0

Film izlemek için kasmadan ekran paylaşımı

Watch2Gether diye bir şey vardı hocam onu bi araştırın derim, beraber bir şey izlemek için kullanıyordu bizim arkadaşlar. Ses bağlantısı da olacak ise zoom skype falan kullanılabilir. Onların ekran paylaşımında görüntü gecikmesi kasması vs olabilir.
  2. B1L0

Arkadaşlar bir anime sözü var yardım eder misiniz? Kim söylüyor bulamadık.

Akame ga Kill! 21. bölümde dedi chatgpt :D AOT da dedi aynı zamanda (4. sezon 1. bölüm)
  3. B1L0

Yardım Film Veya Dizi Öneriniz Varsa Paylaşabilirmisiniz

Catch me if you can, se7en, mad max fury road, green book, life is beatiful, leon the professional.
  4. B1L0

Squid Game 2. sezon teorileri Part 2

Her teori aklına geldiğinde konu açmak yerine ilk konuna düzenleme yaparsan konu kirliliğinin önüne geçmiş oluruz. Teşekkürler.
  5. B1L0

Breaking bad üstüne Prison Break izlenir mi?

Yok yok bb - bcs sırasıyla da izlenir sıkıntı olmaz.
  6. B1L0

Better call saul aynı evrende geçen ve bb öncesini anlatan dizi hocam. BB seven onu da sever, o yüzden prisona geçmeden önce bcs izlerseniz iyi olur.
  7. B1L0

Ben öyle yapmıştım, gayet de izlenir. Ama tavsiyem ikisinin arasına better call saul sıkıştırman.
  8. B1L0

Trende teyzemle izleyebileceğimiz film önerisi alabilir miyim?

Gavurca olmayacak ise aykut enişte veya bizim hikaye olabilir. Aykut enişte komedi filmi bazı sahneleri sakınca olabilir hatırlamıyorum (ne olur ne olmaz diye belirttim bence izlenir) ama bizim hikaye güzeldi aileyle izlenir.
  9. B1L0

Breaking bad dünyanın en iyi dizisidir!

Breaking bad - el camino breaking bad (film) - better call saul izledikten sonra dizi izleme alışkanlığım bi türlü dikiş tutmadı. Bağlanamadım hiç birine nedense.
  10. B1L0

📽️ | Geceye Bir Film Bırakın

11. B1L0

Dizi-Film Önerisi ??

Se7en ve hayat güzeldir filmleri çok hoşuma gitmişti.
  12. B1L0

Dizi önerilerinizi bekliyorum.

Dexter geldi aklıma. Polisiye olarak da the wire bakmayı düşünüyorum ama bi türlü denk gelmedi :) 1679150321 chernobyl +1
  13. B1L0

Hbo Max'in Bütün İçerikleri BluTV'ye Geliyor!

Teşekkürler, çocukluğumuzda izlediğimiz cartoon network çizgi filmlerini izleyebilirsek alabilirim ya hepsi gelir mi cn içeriklerinin? Disney+ getirtmişti.
  14. B1L0

Hbo Max'in Bütün İçerikleri BluTV'ye Geliyor!

Hb premium alırsan sadece 1 aylık mı veriyor yoksa üyeliği devam ettirdiğin sürece miydi?
  15. B1L0

Öneri Aksiyon Filmi Önerisi

temasını seviyorsan güzel filmdi izlenebilir
  16. B1L0

Öneri Aksiyon Filmi Önerisi

farklı tür olarak hayat güzeldir ve se7en filmini hep öneririm
  17. B1L0

DISNEY PLUS AÇILMIYOR

bende vpnsiz açılıyor kanka seninle ilgili bi problem
  18. B1L0

Bir devrin sonuna geldik! Arka Sokaklar dizisi bitti!

izlemem etmem ama en azından bi final bölümü çekilebilir sonuçta 17 yıllık dizi bi finali, bi vedayı hak ediyor.
  19. B1L0

Avatar 1 izlemeden Avatar 2 izlenir mi

Bu akşam veya yarın 1i izle bence daha iyi olur
  20. B1L0

Öneri Disney+ Dizi Önerisi

hiç bilmiyorum ben star wars klon savaşlarını izliyorum şimdi, çocukken izliyordum sarıyordu :D
Top Bottom