Arama sonuçları: *

1. Capt.

Nereden film indirebilirim

IDM iyidir onu kullansın bence de 1731773251 kral onu da youtube'dan bak biz mi anlatalım burda :D
  2. Capt.

Bugün Ne İzlesem ? (Film & Dizi Tavsiyeleri)

çoğu kişi izlemiştir muhtemelen ama benim en son izlediğim film kendisi https://www.imdb.com/title/tt1392214/ oyunculuklar güzel. depresif ve karamsar bir atmosferi var. konusu da pek iç açıcı değil ancak işleyişi çok beğendim. karanlık ve yağmurlu bir akşamda izlenir
  3. Capt.

Dizi Film önerisi istiyorum

breaking bad izlemeden başka bir şey izleme bence. game of thrones da öneririm.
  4. Capt.

Netflix ve Disney plus hariç platform önerisi

game of thrones izlemediysen prime'da vardı
  5. Capt.

Öneri Anime kızlı anime önerisi

kanki 2 sezon bir de filmi var izledin mi hepsini ? 1694281057 megami no cafe terrace var bir de
  6. Capt.

Öneri Anime kızlı anime önerisi

o tarzda değil ama kesinlikle izle 5-toubun no Hanayome
  7. Capt.

Öneri Game of Thrones izlenir mi?

savaşlar 2. sezonda başlıyo ilk sezon biraz daha olaylara zemin hazırlama falan genel olarak
  8. Capt.

Öneri Game of Thrones izlenir mi?

kesinlikle izlenir aşkı memnu izlemedim ama saçma sapan ilişkilerden bahsediyorsan öyle şeyler yoktu. tek bir karakterin hayatını ele alan bi yapım değil. bir baş karakter yok tam olarak. birbirleriyle kesişen farklı hikayeler ve atmosferi olsun oyunculuklar olsun güzeldi
  9. Capt.

Son kale Netflix Yıkıldı. %39.40 Zam geldi.

olaylara sürekli böyle bakarsan kazık çakmaya devam ederler. herkes kabullenip almaya devam ederse keza aynı şekilde
  10. Capt.

Öneri Kaliteli Anime Önerileri (Part 2)

the classroom of the elite konulabilir hocam eline sağlık güzel liste.
  11. Capt.

Yardım Top Gun mevarick hangi kalitede indirmeliyim?

33 gb olan 4 k değil mi 1671221233 4mb ile indiriyorsan 2 saati bile geçebilir :D
  12. Capt.

Film Öneriniz Var Mı?

Déjà Vu 2006 öneririm
  13. Capt.

Film Öneriniz Var Mı?

hangi tür
  14. Capt.

The Last Of Us Dizisinden İlk Fragman Geldi

kızla adam pek uyumlu olmamış sanki
  15. Capt.

En iyi Kötü Karakter?

lafın gelişi diye bir kavram var hocam