Arama sonuçları: *

1. Deniz....

The Walking Dead Dublaj Hakkında

Netflix ten The Walking Dead izliyorum 8. sezonu yeni bitirdim 9. sezon ve sonraki sezonlardaki dublaj çok kalitesiz olmuş hangisi konuşuyor ayırt etmekte zorlanıyorum.Bu dublaj sorununu nasıl çözeceğim veya bir çözüm yolu varmı. Sadece Netflix e özel bir şey mi acaba?
  2. Deniz....

Yardım Star Wars serisi hangi sırayla izlenmeli

@Thadox geniş halini mi izlemeliyim yoksa hızlandırılmış versiyonu varmı.(izlemesem de olacak bölümleri varmı?) 1692310717 Bu sıralama ile izlesem ne kadar sürer? @Thadox
  3. Deniz....

Hocam bu liste yapım yılı üzerinden mi hazırlandı yoksa olayların kronolojik sıralanmış hali mi
  4. Deniz....

Arkadaşımı star wars oynarken görmüştüm, kılıcını dizayn ediyordu yetenekleri falan vardı böyle hikayeli serilere ilgim var. Star Wars serisine başlamayı düşünüyorum.Ama seri çok büyük galiba star wars evreni hakkında pek bilgim yok çocukluktan birkaç şey hatırlıyorum sadece Yoda,Jedi ler...
  5. Deniz....

Öneri 1930 larda geçen mafia filmi önerisi

GODFATHER İkinci dünya savaşı sonrasında geçiyor (1945+). Büyük ihtimalle biliyorsundur ama yinede atayım dedim.3 yıl önce yeni film çıkarttılar.
  6. Deniz....

Yardım Exxen Arkadaşlar ben 1 hafta 1'TL üyeliği aldım 7 gün bitti ne yapmam lazım?

https://www.sikayetvar.com/exxen/deneme Buraya mesaj at geri dönüş sağlıyorlar. 1689253936 150 daha puana (2.5L coca cola/fanta kapaklarından) 1 aylık exxen üyeliği alıyorsun Daha daha uygulamasına girip bakabilirsin.Belki işine yarar diye söylüyorum
  7. Deniz....

Eski savas filmleri aksiyonlu önerebileceğiniz var mi

Fury var güzel film biraz abartılı ama güzel
Geri