Arama sonuçları: *

1. Dusmax

dizi önerisi istiyorum

The Walking Dead serisi, Stranger Things , The100, Cobra Kai 1717164683 Sonraki seriler için 6 ve 7. sezondan sonrası önemli hocam.Benim şahsen en akıcı şekilde izlediğim sezonlardı.
  2. Dusmax

Aşırı saran film önerir misiniz?

Arkadaşlar gece izlemek için korku veya herhangi bir film olabilir.Korku olursa ciddi seviyede korkunç ve netflixte bulunan film olursa güzel olur.
  3. Dusmax

The Walking Dead serilerini hangi sırayla izlemeliyim?

Sonradan katılıyor demek ki.Çünkü ilk 2 sezonda yoktu diye hatırlıyorum.
  4. Dusmax

Fear The Walking dead var ama ana hikayeyle bir bağlantısı var mı bilmiyorum 2 sezon izlemiştim.Bir de TWD World Beyond var. 1707080728 World Beyond fragmanına bakıyordum ve yeni çıkacak olan dizide ki askeri birlik burada da var.
  5. Dusmax

Arkadaşlar ana dizi olan The Walking Dead'a yarım kalmıştım tekrar başladım ve bitiriyorum.Tek diziyle de bitmiyor artık.Oyuncuların başrol olduğu birden fazla The Walking Dead dizileri var.Şuan için en yakında gelecek olan bildiğiniz gibi Rick'in de oynadığı The Ones Who Live diye yeni bir seri...
  6. Dusmax

No Way Home SPOILERLI İnceleme

4. Film geliyormuş çalışmalar başlamış.
  7. Dusmax

Yok gelicek.Sony satın aldı ya spider man serisi devam edicek
  8. Dusmax

Muhtemelen 4. filmi çıkacak Tom'un olduğu.Eğer çıkmazsa 3'ünün olduğu seri olabilir
  9. Dusmax

Salon koptu o sahne de 1639867127 Eğer Tom'un olduğu 4. film çıkarsa venom olucak muhtemelen.Ama Tom'un olduğu seri biterse yeni film serisin de bence 3 spider man de olcak 3 film her filmde birisi ana olucak ama saldırılar da falan 3'ü olucak
  10. Dusmax

Spider-Man: No Way Home ne zaman internete düşer? (SPOILER YOK)

Ama pandemi girdi araya
  11. Dusmax

2 yılı var gibi demi
  12. Dusmax

Yeni seri ne zaman gelir acaba
  13. Dusmax

spoilerı ayarlayamadım
  14. Dusmax

Spoiler olarak atsana
  15. Dusmax

İlk başlarda yandı alıştım sonra.Ben de 30 dakika önce çıktım filmden.Sonra ki 2 sahneyi izledin mi
  16. Dusmax

Ve filme 100 üzerinden puan verecek olursam bu 100 olurdu.100 üzerinden vermemin sebebi kırılacak her hangi bir şeyden puan olması.
  17. Dusmax

3D izledim gözlüklüyüm gözlük üstüne taktım diğer gözlüğü ama 3D çok kötüydü gözlerim yandı hep yaşlar aktı gözlerimden.Ve 3D'yi gerektirecek bir sahne efekt falan yok.
  18. Dusmax

Netflix Dizi Önerisi ??

Anladım ama güzel dizi cidden
  19. Dusmax

Netflix Dizi Önerisi ??

Biliniyor o dizi bu arada
  20. Dusmax

Netflix Dizi Önerisi ??

Colony Lost İn Space Stranger Things ControlZ The 100 Cobra Kai Outer Banks How To Sell Drug Online (Fast) Ragnarok Bunları mutlaka izle aynı anda tek diziye odaklanma gibi bir şeyin yoksa bir kaç diziyi izle aynı zamanda.Ama mutlaka Lost İn Space-Cobra Kai-Ragnarok-The 100 ve Stranger Things'i...
Geri