Arama sonuçları: *

1. Emir Aydın

Joker 2 Gişe de Zarar Etti !

Şarkı kısımları çıkartılsa yine bir miktar gideri var ama çok abarttılar. Hapishane gardiyanı bile şarkı söyledi. :monkahmm:
  2. Emir Aydın

Yardım Bu filmin ismi nedir

Şimdi tekrar karşıma çıktı. They Live diye bir filmmiş ancak sen farklı bir filmden bahsediyormuşsun. Yine de yakın filmler olduğu için bir ara izlemek istersin diye yazayım dedim.
  3. Emir Aydın

Yardım Bu filmin ismi nedir

Instagramda görmüştüm bu filmi ancak ilgimi çekmediği için kaydetmemiştim. Normalde sonra izlerim diye kaydederim filmleri. Tekrar karşıma çıkarsa buradayım. :peepo1:
  4. Emir Aydın

İzlediğiniz en iyi sey

Suskunlar
  5. Emir Aydın

Bilim Kurgu Filmi Tavsiyesi

Büyük ihtimalle izlemişsindir ancak Yıldızlararası (Interstellar) filmine de bakabilirsin, efsanelerdendir.
  6. Emir Aydın

İzlemek için film öenrileri

Yakın zamanda izlediğim "Terabithia Köprüsü" filmini öneririm. 2007 yapımı bir Disney filmidir. Filmde genelde çocuk karakterler bulunuyor, konusu da çocuklara hitap ediyor gibi görülebilir. Ancak her yaştan izleyiciye uygun olduğunu düşünüyorum, beni etkileyen bir film oldu.
  7. Emir Aydın

Exxen İçerikleri Belli Oldu!

EXXEN İçerikleri Belli Oldu! Acun Ilıcalı tarafından kurulan, yayın hayatına 1 Ocak 2021 itibarı ile başlayacak olan dijital içerik platformu EXXEN ‘de yayımlanacak olan içerikler belli oldu. Ücreti Ne Kadar Acun Ilıcalı, Reynmen ve Berkcan Güven ile yaptığı TikTok canlı yayınında platformun...
  8. Emir Aydın

Korku Filmi Önerisii

World War Z'ye bakabilirsin, iyi bir filmdir, oyununu bile çıkarttılar. :)
  9. Emir Aydın

En sevdiğiniz Fast and Furious filmi

Bana göre Hızlı ve Öfkeli 5 Rio Soygunu efsaneydi. 2 araba ile kasayı kaçırdıkları sahneyi her seferinde zevkle izlerim :)
  10. Emir Aydın

İzleyip de etkilendiğiniz filmleri buraya yazıyoruz

Şimdi ne söylesem spoiler olacak gibi. Ancak basitçe söylemek gerekirse rüyanın katmanları arasında macera yaşamak diyebiliriz. Şimdi diyeceksin rüyada en fazla ne olabilir ki, o iş hiç öyle değil :) Mutlaka izle derim, sana kendini sorgulatacaktır.
  11. Emir Aydın

Mutlaka izle derim. Her ayrıntısını anlamana gerek yok, genel fikri bile insanı etkiliyor.
  12. Emir Aydın

Şu an aklıma gelenler bunlar; Yeşil Yol Platform Snowpiercer Inception (Başlangıç) Forrest Gump
  13. Emir Aydın

dram filmi önerisi yaparmısınız

Uzun Hikaye öneririm, kitabı da var, iyi bir yapım.
  14. Emir Aydın

Tarzıma Uygun Film ve Dizi Önerisi

V for vandettayi izledim. Rick and morty yi arkadaşım da tavsiye etmişti, izleyeceğim. The Darknight'a da bir şans verecegim.
  15. Emir Aydın

Hangi hızlı ve öfkeli serisi, her filmini en az 3 defa izlediğim mi ? :) 1599610830 Olabilir, sosyal medyada bir çok görmüştüm. İlgimi çeken bir konusu var. 1599610875 Marvel'dır DC'dir, süper kahramanlarla pek aram yok ama bir şans vereceğim (y)
  16. Emir Aydın

Mr.Robot'u duymuştum, sanırım o diziye başlayacağım. Dark'ı izlerken beynim yamuluyor. Ama bitirmeye çalışıcam :D
  17. Emir Aydın

Selamlar :) Sizlerden öncelikli istediğim film önerisidir. Çünkü ben uzun soluklu yapımları sevmem. Mesela The Walking Dead 10 sezon, bitirene kadar canım çıkar. Ama mesela Stranger Things'i izledim, çünkü çok fazla sezonu yoktu. Bu tarz diziler önerebilirsiniz, ancak dediğim gibi 9-10 sezonluk...
  18. Emir Aydın

Bu filmin adını biliyor musunuz?

İlk önce Google'a bu şekilde yazdım...
  19. Emir Aydın

Arkadaşlar bu filmin adını hatırlayan varmı

Rica ederim.
Top Bottom