Arama sonuçları: *

1. E

Tabii rezilliği yardım lazım

pederin kartı şimdi onlada hiç uğraşmak istemiyorum telefondan hesabı silmeye çalışıcam bakalım
  2. E

onu bunu boş verin ben hala kartı ve aboneliği iptal edemedim illa çekecekler parayı. :D
  3. E

kusura bakmayın cidden kafayı yemek üzereydim hızlıca yazmaya baktım
  4. E

tabii den öyelik açtım yaklaşık 3 hafta oluyor ayın 2 sinde üyelik bitiyor üyeliğimi dün iptal etmeye çalıştım para çekmesin diye tekrar üyeliğimi iptal ettirmiyor dedim sorun siteliktir bir sorun vardır akşam tekrar bakayım dedim akşam tekrar denedim ne kart bilgileri sildiriyor ne abonelik...
  5. E

Anime önerisi lazım !

Yazdım Kenara yarın başlarım
  6. E

anime önerisi yapar mısınız

Dxd high school baş yapıt izle
  7. E

Anime önerisi lazım !

Şöyle main karakter olsun dünyada kimsenin sahip olmadığı özel bir gücü olsun işte sevdiklerine zarar gelince falan power up alsın Naruto tarzı gibi öneri verirseniz çok sevinirim
  8. E

High School dxd izleyen var mı

Zevkler ve renkler tartışılmaz
  9. E

şaka mı ya offf akeno yu görmezsem anlamı kalmaz o zaman 5. sezonu beklemekten başka çare yok
  10. E

Resimli bir şekilde okuyabileceğim bir yer yok mu görmezsem anlamı kalmaz
  11. E

Dxd yi daha yeni bitirdim ve içimde bir boşluk oluştu 5. Sezonun geleceği de yok gibi mangasını okuyacaktım ama bulamadım aranızdan okuyan varsa 4. Sezonun kaldığı yerden devam edebileceğim şekilde bilgi verirse çok sevinirim
  12. E

Meg 2 +18 sahne var mı

Biz şimdi ailecek meg 2 ye gideceğiz ama +18 sahne çoksa diye çok korkuyorum yanımda kardeşlerim falan da olacak izleyen varda hiç +18 sahne varmıydı bilgilendirirseniz sevinirim
Top Bottom