Arama sonuçları: *

1. Félix Gallardo

İzlediğiniz en iyi sey

Daha da ekliyorum Film/Dizi: Hannibal (Dizi)- Kuzuların Sessizliği (Filmi)- Kızıl Ejder(Devam filmi)- LOTR- V for Vendetta- Fury- Sons Of Anarchy(Jakieee boyy)- Mr.Robot- The prestige- AL PACİNO'NUN TÜM FİMLERİ- Spartacus- Nefesini Tut- Mentalist (Hayatıma çok şey kattı) - Physco (Sapık)...
  2. Félix Gallardo

İzlediğiniz en iyi sey

Vallahi çok şaşırdım hocam gelen yorumlara :d fight clup, Matrix, terminator gibi cevaplar beklerden, arabalar geldi :d bir yaşıma daha girdim....
  3. Félix Gallardo

İzlediğiniz en iyi sey

Bak onu listeye eklemeyi unuttum. Mafya/Kartel/Baron'lara karşı ilginiz varsa kesinlikle izlemelisiniz. İlk iki sezon yanlış hatırlamıyorsam Pablo Escobar'ın hayatı anlatılıyor, diğer sezonlarda ise mexico kartellerini ele alıyor.
  4. Félix Gallardo

İzlediğiniz en iyi sey

Konu yorumlarına gelen cevaplara şaşırdım, arabalar nedir yahu 😃? Breaking Bad - Fight Clup - Matrix - 6.His- Zor Ölüm- Spawn- Zindan Adası- Limitless- The Wolf of Wall Street - Kader- Kurtlar Vadisi - Kv Gladio- Californiaciton- Suits... Liste böyle uzar gider, şu listede ki bütün...
  5. Félix Gallardo

Dizi Veya Film Öneri Ne Tür Oldugu Assagıda Yazıyo

OH RAMONA! Ezik bir erkeğin playboya dönüşmesini anlatıyor, geçen gün izlemiştim. Öyle ahım şahım bir şey bekleme. Film de +18 sahneler var bu arada, keyifli vakit geçirmek için izlenebilir.
  6. Félix Gallardo

Aksiyon Film Önerisi

Cehennem melekleri iyi bir aksiyon filmidir. Bunun aksine; rambo, zor ölüm, Karayip korsanları, tenet, ölüm yarışı, ve kesinlikle izlemen gereken gladyatör'ü listeye eklemeni öneririm.
  7. Félix Gallardo

Aksiyon Film Önerisi

Polar - John Wick serisi - Jason Statham'ın bütün filmleri.
Top Bottom