1 hafta olmadı 4 sezona geldim gerçek anlamda sürükleyici
1604520530
ama the walking dead bana 15 lvl da geldi 9-10 level da 1-2 bölüm izleyip bırakırdım (level dan kastettiğim yaş :) )
arkadaşlar the last of us bu dünya da en sevdiğim oyundur 1. oyundan kastediyorum 2 . oyunun hikayesi sarmadı her neyse the walking dead e başladım gayet sevdim ve anladım ben zombili filmleri seviyorum var mı öneriniz
öncelikle merhabalar , bugün bi tane arkadaşım bana bi film var dedi filmde vatanına dönmek istiyen birisinin vatanı işgal ediliyor ve o da mecburen havalalanında kalıyor bu filmi bilen var mı ? not: arkadaşımda ismini bilmiyor .
Arkadaşlar Netflix üzerinden that 70's show dizisini izliyorum (bu arada çok zevkli bir dizi tavsiye ederim) diziye tıklayınca sol üst tarafta bu dizi 7 Eylül tarihine kadar izlenebilir diyor sebebini bilen var mı ??
Arkadaşlar google dan indirdiğim filimler gözükmüyora karşıdan yüklenenlere baktım ordada gözükmüyor filmler diye dosya açmıştım bulamıyorum nerden bulabilirim ? acil cevap verebilirmisiniz
Arkadaşlar Netflix de diziler açılmıyor sorun nedir ? google dan girince giriyor fakat kendi programından grimiyor sadece pc için geçerli diğer tüm cihazlarda giriyor telefon,ps4 v.s sorun nedir
Arkadaşlar Film İndirme Sitesi önerir misiniz? ? 1 ay internetsiz ortama gidiyorum laptop götürcem netflix var ama netflix üzerinden film indirelemiyor diye biliyorum site olarak önerirseniz çok daha iyi olur programla uğraşmak istemiyorum şimdiden teşekkürler