Arama sonuçları: *

1. G

İzlediğiniz en iyi sey

The Blind Side filmi şimdiye kadar izlediğim en güzel film. Ek olarak Forrest Gump da güzeldi.
  2. G

⚡Harry Potter Kitap vs Film (Anket)

Kitaplarla film serisi tam bütünleşik değil. Kitaptaki olayların tamamı filmde yok, biraz daha yüzeyden almışlar. Ben önce kitapları okuyan birisi olarak böyle bir tespitte bulundum, ama şaşırmamak lazım. 5.kitap 1150 sayfa falandı yani, n'apsın adamlar hepsini filme dökemiyorlar. Sonuç olarak...
  3. G

Anime çizgi film midir?

https://www.technopat.net/sosyal/konu/anime-kizlari-gercek-mi.1351167/?amp=1 Karşı taarruz başlatmış olabilirim yanlışlıkla ama kb. @06ankaralı gle
  4. G

En Güçlü Süper Kahraman Sizce Hangisi?

Törkiş Betmen. Amin.
  5. G

En Güçlü Süper Kahraman Sizce Hangisi?

AKINCI :cool:
  6. G

Black Widow Ertelenmesi

Disney + ne ki? Ben bilmiyorum Hele de neden bu kadar onun üzerinden eleştirdiniz? 1616848522 Disney+ olsa bile :
  7. G

Örümcek adam eve dönüş yok Tobey Maguire ne alaka ?

Doktor Octopus şu en eski oyunlarında falan olan zibilyon elli septilyon bacaklı manyak değil mi la 🥴👽?
  8. G

Önerdiğim Herkesin Bana Sövdüğü Film

Knk başlıkta yazmana rağmen öneriyorsan izlememe gerek yok direk de sövebilirim :d
  9. G

Masumlar Apartmanı [ANA KONU]

Safiye her izlediğim bölümde +8164991379164dB ses seviyesine bağırarak ulaştığı için kulak sağlığımı önemseyerek izlememeyi tercih ediyorum.
  10. G

john wick izlenir mi izleyen var mı

?) Bilmiyorum :D
  11. G

john wick izlenir mi izleyen var mı

Yapman gerekenlerin yönergesi 1) John Wick 1 izle 2) John Wick 2 izle 3) John Wick 3 izle
  12. G

Öneri TV Önerisi verebilir misiniz?

Teşekkür ederim. Biraz bunu da araştırayım :)
  13. G

Öneri TV Önerisi verebilir misiniz?

https://www.hepsiburada.com/sony-kd-49xh8196-49-124-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-android-smart-led-tv-p-HBV00000WFNB8?magaza=EPATeknoloji&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.30.9 Bunu buldum, gayet iyi özellikleri var. Ancak daha...
Top Bottom