Arama sonuçları: *

1. Glioma

Film Önerisi Yapar mısınız?

Dün The Road izledim, gerçekten güzel film.
  2. Glioma

bir film arıyorum yardımcı olurmusunuz?

Beni bi banlatsana ya görelim nasıl banlatıyormuşsun
  3. Glioma

Star Wars Filmleri izleme sırası

İlk 10 dakikasını izledim de harbi katlanılacak gibi değil biraz daha dayanmaya çalışacağım
  4. Glioma

Umarım :)
  5. Glioma

Tamamdır teşekkür ederim reisler
  6. Glioma

4. Film nasıl ilk çıkan film olabiliyor arkadaş kafayı yiyeceğim ne saçma iş bu
  7. Glioma

Bu neden böyle gözüktü ya. 1614772851 Çıkış tarihine göre izleyeceğim galiba. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
  8. Glioma

Star Wars Episode I: The Phantom Menace (A New Hope’den 32 yıl öncesi) Star Wars Episode II: Attack of the Clones (A New Hope’den 22 yıl öncesi) The Clone Wars (2008 tarihli bir animasyon filmi. Episode 2 ile 3 arasında geçer) The Clone Wars (2008’de başlayan animasyon dizisi. Episode 2’nin...
  9. Glioma

Yapım yılına göre olan listelerde max 10-11 tane film oluyor ama yukarda dediğim şekilde 16 tane oluyor bu ne saçma iş.
  10. Glioma

Hiç izlemedim. Bahsettiğim sırayla izlemenin artısı ya da eksisi var mı?
  11. Glioma

Selamlar, uzun zamandır Star Wars filmlerine başlama planım vardı ve 1 hafta içerisinde başlamaya karar verdim, fakat hangi sırayla izleyeceğimi çözemedim. İnternette birkaç farklı sıralama var. İnstagramda birisi https://www.bilimkurgukulubu.com/sinema/sinema-uzerine/star-wars-izleme-sirasi/ bu...
Top Bottom