Arama sonuçları: *

1. Johannes Erwin Rommel

Film/Dizi Önerisi İstiyorum

Hocam kitap ve filmlerden daha çok araştırma yaptığımdan şu anlık aklımda yok hatırlarsam yazarım
  2. Johannes Erwin Rommel

Dunkirk öneririm film olarak Kitap olarak Kavgam var The Man In The High Castle'da dizi olmasına rağmen izleyin derim
  3. Johannes Erwin Rommel

Alameyn gitti usta
  4. Johannes Erwin Rommel

The Man In The High Castle Bıyıklı Abinin 2.Dünya Savaşını kazandığı bir seneryo tarih seviyorsan mutlaka izle Edit:konu hortlatılmış
  5. Johannes Erwin Rommel

Spider Man : No Way Home Yorumlayalım (SPOİLER İÇERİR)

Film normal bir hayranı mutlu edecek seviyedeydi ama eleştiri kafasında izlediğinizde mantık hataları var görsel efektler kötüydü ama hikaye bakımından oyunculuk bakımından benim için en iyi spiderman filmi olmaya aday bir endgame kesinlikle değil 1640020835 Hocam sinemadan telefonla çekenlerin...
  6. Johannes Erwin Rommel

SPİDER MAN GÜZELMİDİR

Güzel film ama hepsini izlemen gerekir
  7. Johannes Erwin Rommel

No Way Home SPOILERLI İnceleme

Evet var (spoiler koymaya gerek duymadım zaten konuda uyardım)
  8. Johannes Erwin Rommel

Hocam ben 2d izledim ve dikkat edince efektler göze batıyor 1639848480 Tabi ben eleştri kafasında izledim biraz bir marvel izleyicisini kesinlikle mutlu eder bu film
  9. Johannes Erwin Rommel

düzelttim
  10. Johannes Erwin Rommel

UYARI BU İNCELEME SPOILER İÇERMEKTEDİR EĞER FİLMİ İZLEMEYİ DÜŞÜNÜYORSANIZ OKUMANIZI ÖNERMEM! Hikaye İlk olarak hikayeyle başlamak istiyorum.Genel olarak bakmak gerekirse hikaye beni tatmin etti diyebilirim ancak mantık hataları dikkat çekiyor.Örnek vermek gerekirse son sahnede herkesin...
  11. Johannes Erwin Rommel

Spiderman No Way Home izlemek için hangi filmleri izlemeliyim?

Far from home izlesen yeterli olacaktır tabi endgame i izlesen faydası dokunur yapılacak göndermeleri veya bazı olayları anlayamayabilirsin
  12. Johannes Erwin Rommel

Spiderman No Way Home çıktığı gibi disney+ a gelecek mi ?

17 aralık tarihinde disney + a gelecek mi?
  13. Johannes Erwin Rommel

Aileyle izlenecek yabancı dizi önerisi

18+ olmasın absürd mizah ve küfür olabilir sıkıntı olmaz bilim kurgu aksiyon veya komedi olabilir tarih de olabilir
  14. Johannes Erwin Rommel

Marvel Filmi Önerisi

Mcu evreninde geçen filmleri izle işte
  15. Johannes Erwin Rommel

Spiderman No Way Home İlk Fragman Yayımlandı!

Bu strange niye böyle home sweet home takılıyor bu adam gerçeklik için bir dünya şey yaptı allahın örümceği gelip yardım isteyince hemen gerçekliği tehlikeye attı peterda delirmiş örümcek adam olarak liseye gidiyor inşallah güzelce bağlarlar olayları bu arada bence tobey ve andrew film sonu...
  16. Johannes Erwin Rommel

Star Wars'ın izleme sıralamasını bilen varsa yardımcı olabilir mi?

sırf bu olay yüzünden seriye başlamıyorum başlangıç sırası tartışılmaması gereken bir şey yapımcıların falan bir netlik koyması gerek
  17. Johannes Erwin Rommel

WandaVision izlenir mi?

Öyle bir güçlü ki 1626962680
  18. Johannes Erwin Rommel

WandaVision izlenir mi?

Wanda vision öldüğü için deliriyor ve kendine visionun yaşadığı bir evren oluşturuyor gerçek insanların yaşadığı bir kasabada ve o kasabadaki insanları kendisi yönetiyor ama işler beklendiği gibi gitmiyor... 1626962316 Dram yok öyle aman aman merak etme sadece siyah beyaz devam ediyor 2 bölüm
  19. Johannes Erwin Rommel

WandaVision izlenir mi?

Öyle bir etkiliyor ki ilk 2 bölüm çok sıkıcı sonra akıyor merak etme
Top Bottom