Arama sonuçları: *

1. Knnmw

Amazon prime alt yazı gecikmesi

Bende de normaldi babam millenicomla bir şeyler konuştuğundan beri her şey -** sardı yeminle hiç bir şey düzgün çalışmıyor internetle alakalı. warptan falan olabilir mi acaba? 1733775024 adblock filtresi yaptım düzeldi. -Şu anlık düzeldi umarım tekrar karşılaşmayız kendisiyle :D -
  2. Knnmw

Amazon prime alt yazı gecikmesi

Game of thrones izlemeye çalışıyorum alt yazılar geç gelip duruyor para verdiğimiz uygulamada bile doğru düzgün hizmet alamıyoruz bunun çözümünü bilen var mıdır ? Yani o kadar ***tan bir sorun ki internete yazıyorum çözümü bile çıkmıyor.
  3. Knnmw

Yabanci Dizi önerisi

The boys izleyin hocam çok iyi dizi.
  4. Knnmw

Öneri Film-dizi nereden indirebilirim?

amazon prime'dan falan indirebilirsin veya en kolayı İdm ile indirmek onun lisansını halletme işi kolay deneme üyeliğini sürekli yenileyebiliyorsun. İndirip alt yazı koyma işini biraz araştırman lazım ama. Dizi önerisi olarak The boys güzel baya öneririm
  5. Knnmw

Öneri Deadpool & Wolverine izlemeden önce x men filmi izlemelimiyim?

Burada sadece filmleri göstermiş ama en kötü dizinin bir ufak özetini falan dinleyin bence
  6. Knnmw

valla hocam instada şöyle bir şey gördüm ben onu atayım direkt. Bende ya hatırlamıyorum çoğunu. 1721768134 12 film 2 sezon dizi kolay gelsin :D
  7. Knnmw

ben çoğu xmen filmini ve diziyi izlemedim ama korsana düşene kadar izleriz artık :D
  8. Knnmw

Birde loki dizisini bilmen gerekiyor galiba
  9. Knnmw

Herkes sevdiği animeyi önersin

86 AOT FMAB bence bu üçüne kesin bakmalısın ekstra olarakta kaguya sama 91 days Dungeon Meshi konusu ilginç beğenirsen food wars bak Great Pretender https://myanimelist.net/profile/Knnmw
  10. Knnmw

Öneri Yeni başlayacaklar için Anime ve Manga önerisi

İyi eğlenceler şimdiden. 1718977378 Kaç tane anime izledim manga/webtoon okudum hala death note izlemedim hikayesini biliyorum diye harbiden çok kötü olay :D
  11. Knnmw

Öneri Yeni başlayacaklar için Anime ve Manga önerisi

manga istiyorsan bence manhwa yani webtoonlara yönel çok güzel şeyler var. Eleceed, solo leveling (hikaye olarak normal ama çizimler çok iyi), The begging after the end, Orv, Lookism, Trash of the Count’s Family, Legend of the Northern Blade, The boxer, Wind breaker şu anlık bunlar aklıma geldi...
  12. Knnmw

📽️ Aklınızda Kalan En Sürükleyici Film 📽️

Nolan ağabeyin çoğu filmi güzel ama çoğunu izlemişsinizdir. Şayet izlemediyseniz izleyin aradan seçip.
  13. Knnmw

Dune izleme sırası nedir?

Dune'un konusu ne hocam kısaca özet geçer misiniz ?
  14. Knnmw

4K ANİME?

Reklamsız izlicem falan fistan diyorsanız ki zaten adblock kullanınca hiç reklam bile çıkmıyor orası ayrı da isim vermiyim 4tlye mi ne reklamsız izletiyor az buz araştırırsanız bulursunuz.
  15. Knnmw

4K ANİME?

AI olduğu belli oluyor zaten yoksa nasıl 4k (?) yapacaklar.
  16. Knnmw

Öneri Anime önerisi ve Anime/Mangalar ile ilgili sorular

Hocam bence izleyenlere sallamamış kendi için konuşmuş.
  17. Knnmw

Biraz ecchi var animede :D ama ben ondan önermedim bende bleachi bitirdikten sonra başlamayı düşünüyordum ondan söyledim. (Bleach izlemediysen öneririm şuan 2.sezondayım çok iyi gidiyor.) Eğer romantik istersen Fruits Basket (2019) bakabilirsin. Yine böyle farklı bir şey istersen Shiguang...
  18. Knnmw

Food wars izle bence farklı bir havası var.
  19. Knnmw

Attack on Titan izleme sırası nedir ?

bleachin bazı yerleri beni aşırı sıkıyo 2xte falan izliyorum o derece baya hızlı izliyorum o yüzden bir günde 20 bölüm falan atlamıştım.
  20. Knnmw

Attack on Titan izleme sırası nedir ?

naruto ve op'de bence yaz tatilinde falan 1 ayda güncele gelinir ya. (Ben böyle opening özet ending falan çıkarırsak ve sıkıcı yerleri hızlı izlersek.)
Top Bottom