Arama sonuçları: *

1. Mırnav

Öneri Korku Veya Bilim Kurgu Film Önerisi

2001: Space Odyssey The Shining Kısaca Stanley Kubrick'in tüm filmleri. Adamın filmlerini izlerken kendini ilkel bi yaratık gibi hissediyorsun. Sanki bi sahnede ne hissedeceğin özellikle belirlenmiş gibi. Anlatılmaz yaşanır. Bu filmleri 20 kere izlesen 20 kere şaşırırsın. Biraz daha öveceğim...
  2. Mırnav

Monogatari'nin olayı ne?

15 farklı izleme sırasından birini seçip Kizumonogatari ile başlayayım dedim seriye. Gerçekten çok üst düzey bir şey izledim. Sonra bakemonogatari'yi izledim, oda aynı derecede berbattı. Hiçbir şey anlamadım. Hatta o soğuk havası biraz korkuttu. Bu serinin olayı ne birisi n'olur açıklasın...
  3. Mırnav

Minecraft Filmi Duyuruldu!

Filmi internette yerden yere vuruyorlar. İmdb -1 filan gelecek sanrırım.
  4. Mırnav

Minecraft Filmi Duyuruldu!

Çok büyük bi Minecraft fanı olarak söyleyebilirim ki bu film kibar tabiriyle tezek gibi olacak. Muhtemelen "woke büyüsü" basılmış karakterler bir şekilde Minecraft dünyasına ışınlanıp keşif yapacaklar. Animasyonlar-Tasarımlar bir kere İRL videolarından çıkma gibi. Filmin sonlarında C418'in...
  5. Mırnav

Joker: Folie À Deux Fragman Duyuruldu

2019 daki Joket sanat eseriydi. İçim bir tık bozacaklar gibi bir his var.
  6. Mırnav

The Eminence In Shadow İzlenir mi?

Çok editini videosunu gördüm, artık bu ne filan dedim. Sadece fan servisden ibaret mi yoksa harbiden iyi vsler ve senaryosu var mı=
  7. Mırnav

Prime Video Dizi/Film Önerisi

day 1 (izlenir) ted, ted 2 (sevmiyorum ama izlenir. Ortalama.)
  8. Mırnav

Spice and Wolf (Ookami to Koushinryou) İzlenir mi?

Çok az duydum. Şu zamanda bir anime yokluğu çekiyorum. Buradaki romantizm o birbirinin kopyası gibi mi yoksa özgün bir şekilde mi işlenmiş. Animasyonları çöp mü? (kötü olsa da izlerim ama eski olduğundan zamanının da kötüsü animeler izlenmeyecek gibi oluyor.)
  9. Mırnav

En iyi Kötü Karakter?

Anlatmak istediğim o değil. Hani dark night'da bir batmanin planlarından bir Jokerinkinden filan bahsediyor ya.
  10. Mırnav

En iyi Kötü Karakter?

Nostalgia*
  11. Mırnav

En iyi Kötü Karakter?

Biliyorum. Fakat hani işlerin çok az kısmında sauronla karşılaşıyoruz. Hep orta çağın tanrısal gücü gibi gösteriliyor. Anladın sen..
  12. Mırnav

En iyi Kötü Karakter?

300 IQ temsili bir abartmadır. Zeka gerektiren işler olduğundan ve bu eylemleri deli gibi davranan biri yaptığından öyle söyledim.
  13. Mırnav

En iyi Kötü Karakter?

Kitaplarındaki gücünü bilmem ama filmlerine göre Sauron çokta ön planda değil. Gücü dışında neyi etkiledi merak ettim.
  14. Mırnav

En iyi Kötü Karakter?

Genel söylemeyi düşünüyorsan öyle bir şekilde söylemen imkansız. Tabii ki kişisel.
  15. Mırnav

En iyi Kötü Karakter?

Tamamen kişisel görüşüm. Lütfen fanlar linçlemesin. Sanırım canlandırandan kaynaklı "Joker". Benim için sadece kötü değil kahramanlardan bile daha mükemmel. Bir deli nasıl 300 IQ olabilir: İşte Joker... Bir kişi nasıl istekleri için sınır tanımaz: İşte Joker... Bir kişi için insani değerler...
  16. Mırnav

En Sevdiğiniz "Waifu"nuz?

Marin der susarım. (Yine de manitam daha gerçek)
  17. Mırnav

En Sevdiğiniz TV Çizgi Filmi?

:PeepoLeave:
  18. Mırnav

En Sevdiğiniz TV Çizgi Filmi?

Gerçekten beni de rahatsız etti.
Geri