Arama sonuçları: *

1. Matt Murdock

Disney Plus Atatürk dizisini yayınlamayacak!

Tüm yerel içerikler kaldırıldı diye açıklama yapmıştılar. Atatürk dizisi de ayrı tutulmuştu. 1690916002 Yani diğer ülkeler de dahil
  2. Matt Murdock

İptal edince parayı da vermiyorlar galiba. Daha 1 hafta oldu 1 yıllık alalı.
  3. Matt Murdock

Son haberlere göre Atatürk dizisini yayınlamayacağı haberleri dönüyor ve Disney konu hakkında bir açıklama yapmadı. Dizi Fox kanalında yayınlanacağı hakkında iddia var. Bir kısmı Fox kanalında bir kısmı ise sinemada yayınlanacakmış. Sırf bu dizi için 2 yıldır Disney alıyorum.
  4. Matt Murdock

Squid Game yarışma tarihi belli oldu!

Olay dizi değil zaten yarışma
  5. Matt Murdock

ll. Dünya Savaşı Film Önerisi

Siyah beyaz olarak yapılan en yüksek bütçeli film. Siyah beyaz olma nedeni bilerek öyle yapmaları. Konusu gerçek olduğu için de çok iyi.
  6. Matt Murdock

ll. Dünya Savaşı Film Önerisi

Schindler'in Listesi İzlemediysen mutlaka izle IMDb sıralamasında 5.film
  7. Matt Murdock

Netflix UHD Planı için 1 ortak arıyoruz

Paparadan atayım knk
  8. Matt Murdock

Daredevil & The Punisher | İzleme Sırası ?

Punisher önce Daredevil'a geliyor sonra kendi dizisi çıkıyor. Defenders ise Marvel dizilerindeki karakterlerin bir araya geldiği bir dizi fakat konu Daredevil dizisi üzerinden yürüyor. Defendersın bitişinden sonra Daredevil'in 3.sezonu devam ediyor gibi düşünebilirsin. Dediğim sıralamayla...
  9. Matt Murdock

Daredevil & The Punisher | İzleme Sırası ?

Daredevil 1-2 Defenders Punisher 1 Daredevil 3 Punisher 2
  10. Matt Murdock

Öneri Yüzüklerin Efendisi Tarzında Film Önerileri

Harry Potter izlemediysen çok şey kaçırırsn. Ayrıca Hobbit serisine bakabilirsin Yüzüklerin Efendisiyle aynı evren.
  11. Matt Murdock

DISNEY PLUS AÇILMIYOR

Açılıyor bende, sorun yok.
  12. Matt Murdock

Avatar ne zaman vizyondan kalkar ?

Bulunduğum şehir Nevşehir ve sineması ciddi derecede kötü, bu yüzden gitmek istemiyorum ve üzerine de 3D gözümü yoruyor. 28'inde Diyarbakıra gideceğim o zaman Gold Class'a gitmeyi düşünüyorum, o zamana vizyondan kalkar mı ?
  13. Matt Murdock

Rezalet bir film ''Avatar: Suyun Yolu''

Ben de o maksatla bakıyorum zaten, o yüzden parasına değdi.
  14. Matt Murdock

Rezalet bir film ''Avatar: Suyun Yolu''

Rezalet değildi. Görsel olarak çok güzeldi, hikayesi'nin de böyle olacağını anlamıştım ben, o yüzden pek takmadım fakat görsellik için gidilebilir. Zaten 3. 4. filmi de çekmişler.
  15. Matt Murdock

Exxen Deneme Üyeliği Sorunu

Bende de öyle oldu maalesef.
  16. Matt Murdock

Bana bu filmin türkçe dublajlı halini bulabilir misiniz? (FİLM ADI FLİNT SANIRMI)

Emekli bir Asker galiba bir olayı araştırmak için mesleğe geri dönüyor anladığım kadarıyla. Bazı sahnelere efekt koymuşlar çok saçma. Rusça film sadece ingilizce alt yazısı var.
  17. Matt Murdock

Bana bu filmin türkçe dublajlı halini bulabilir misiniz? (FİLM ADI FLİNT SANIRMI)

Film değil bu dizi, Türkçesi yok.
Top Bottom