Son haberlere göre Atatürk dizisini yayınlamayacağı haberleri dönüyor ve Disney konu hakkında bir açıklama yapmadı. Dizi Fox kanalında yayınlanacağı hakkında iddia var. Bir kısmı Fox kanalında bir kısmı ise sinemada yayınlanacakmış. Sırf bu dizi için 2 yıldır Disney alıyorum.
Punisher önce Daredevil'a geliyor sonra kendi dizisi çıkıyor. Defenders ise Marvel dizilerindeki karakterlerin bir araya geldiği bir dizi fakat konu Daredevil dizisi üzerinden yürüyor. Defendersın bitişinden sonra Daredevil'in 3.sezonu devam ediyor gibi düşünebilirsin. Dediğim sıralamayla...
Bulunduğum şehir Nevşehir ve sineması ciddi derecede kötü, bu yüzden gitmek istemiyorum ve üzerine de 3D gözümü yoruyor. 28'inde Diyarbakıra gideceğim o zaman Gold Class'a gitmeyi düşünüyorum, o zamana vizyondan kalkar mı ?
Rezalet değildi. Görsel olarak çok güzeldi, hikayesi'nin de böyle olacağını anlamıştım ben, o yüzden pek takmadım fakat görsellik için gidilebilir. Zaten 3. 4. filmi de çekmişler.
Emekli bir Asker galiba bir olayı araştırmak için mesleğe geri dönüyor anladığım kadarıyla. Bazı sahnelere efekt koymuşlar çok saçma. Rusça film sadece ingilizce alt yazısı var.