Arama sonuçları: *

1. MdlTTesla

netflix film önerisi

Enola Holmes
  2. MdlTTesla

En Sevdiğiniz Ve Önerdiğiniz Dizi

Mr. Robot
  3. MdlTTesla

Dizi önerisi

Sherlock
  4. MdlTTesla

NETFLİX DİZİ FİLM ÖNERİSİ

SHERLOCK
  5. MdlTTesla

Dizi önerisi istiyorum

Sherlock Netflix in en iyi dizisidir bence "SHERLOCK" izle
  6. MdlTTesla

En zeki karekterler

Ğğğğğ
  7. MdlTTesla

En zeki karekterler

Evet yorgunum ve sinirliydim. Alakasız değil. Sen alakasız şey değdiysen mantık olarak benim mesajimda alakasız olacak.
  8. MdlTTesla

En zeki karekterler

1)Ben zekiyim dedin mi? 2)telefon oto düzeltmesi böyle 3)hızlı yazdığım için hata yapabilirim. 4) dilbilgisi hatası yaptım diye İq seviyem düşmüş olmuyor yada ***** olmuş olmuyorum. 5)yaşına veriyorum istediğini düşünebilirsin ama karşı tarafı rahatsız ediyorsa böyle yazamazsın. 1592673242 Şuan...
  9. MdlTTesla

En zeki karekterler

Senarist karekter mi dostum?
  10. MdlTTesla

En zeki karekterler

Mesleğinin gerektirdiği avantaj onunki Profesör pratik zekası ile her polis sorununu çözüyor.
  11. MdlTTesla

En zeki karekterler

Şapkayı o yapmadı. O denedi Yani bir üstünde şapka denenen bir denek.
  12. MdlTTesla

En zeki karekterler

Tony strak bir gecede hiç bilmediği bir konuyu o konu üzerine doktora yapmış insanlardan daha iyi öğrenir ve profesyonel insanlar ile tartışabilecek bir insadır. Element keşfetti. Nano teknolojide çığır açtı. Vs.
  13. MdlTTesla

En zeki karekterler

Sherlock varken sanmıyorum 1592671887 Evet oda fena değil ama bu liste alır
  14. MdlTTesla

En zeki karekterler

1) Sherlock. 2)Tony Stark 3)Dr.House 4) Patrick Jane 5) The Professor 6)James Moriarty
  15. MdlTTesla

Öneri Dizi Önerisi

Bak bu dizileri her ikisinden de 2 bölüm izle bağımlısı olup diziyi bitirmezsen bende bir şey bilmiyorum o kadar idaalıyım(zevkin konusunda değil,kalite konusunda) 1-Sherlock 2-Mentalist
  16. MdlTTesla

La casa de papele benzer dizi

ADANALI (!) 1 sahnesi: Maraz Ali (başrol) ekibi ile bir ambulansa sahipler. Ve bu ambulans ile polise takılmadan soygunlara rahat gidiyorlar,yapıyorlar. Ambulans ile banka soymak. Bir diğer sahne ise. Mili piyango yerini basıp topları kendi numarasına göre ayarlamak. Ağır toplar koyup mili...
  17. MdlTTesla

Ölmeden Önce Mutlaka İzlenmesi Gereken Filmler

THE METALİST
  18. MdlTTesla

Zeka ,dahilik ile ilgili dizi?

Hmm teşekkürler.
  19. MdlTTesla

Gerek yok televizyonda oluyor. 1590784664 Prison break vs breaking bad? 1590784682 Aynen.
  20. MdlTTesla

Hangisi daha iyi breaking bad mi prison break mi?
Top Bottom